Beta wyszła 33,5 mIU/mm
No świetnie! Trzymam kciuki za przyrost [emoji110]️
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Beta wyszła 33,5 mIU/mm
Dziewczyny dobrze radzą nie ma 100/100. Ja np. miałam 7 pobranych, z czego tylko 3 były dojrzałe. Zaplodnily się wszystkie, jedna mi podano 2 nie dotrwaly do blastki nie było co mrozić, ta jedna mimo najwyższej klasy się nie przyjęła i zostałam z niczym.Chcialabym duzo komorek, nie wiem ile zapladniac, ale chcialabym jeden dobrze rozwijajacy sie zarodeczek, jeden wszczepic I potem 9 mcy, siup, dzidzius. Chciala bym nie mrozic zarodkow. Tylko wlasnie z 6-10 komorek zamrozic I jak cos to potem znow probowac zapladniac komorki itd.
Kurcze, ciezki temat. Ciezkie decyzje.
U mnie okres jak w zegarku [emoji4][emoji4] jutro mam wizytę i napisze co dalej"Nigdy nie jest za późno, żeby zacząć od nowa,
żeby pójść inną drogą i raz jeszcze spróbować.
Nigdy nie jest za późno, by na stacji złych zdarzeń,
złapać pociąg ostatni i dojechać do marzeń."
PAŹDZIERNIK
09 - sroka - beta hcg, sprawdzenie przyrostu (pierwsza pozytywna, Cudzie trwaj!!!)
12 - gos1512 - histeroskopia
16 - zuzik85 - wizyta w klinice i plan na IUI
justynaszatanka - czeka na @
Candygirl - monitoring cyklu
Candygirl - IUI
Joaszka - IUI
LISTOPAD
Jolancik - laparoskopia i chromoturbulacja
Evelevel - wizyta wstępna po skierowania na badania wirusowe przed IVF
zuzik85 - być może IUI
Nigdy się nie poddawaj. Nigdy, nigdy i jeszcze raz nigdy!!!
Dziewczyny, kalendarz się kurczy...kto, co, kiedy?
Nuna, i jak @ przyszła? Czy może będziemy świętować?
Rob wszystko zgodnie ze swoim sumieniem i wiara [emoji4] to jest Twoje zycie. Nie uszczesliwuaj wszystkich w koło tylko siebie.Nie ma tu dużo dziewczyn które mroziły komórki, zamiast zarodków, więc tak naprawdę nie możecie mi za dużo na ten akurat temat radzić. Dowiem się jak to wygląda u lekarza. Zobaczymy co on na to powie i jaki plan ułoży na sytuacje jaką mu przedstawię.
Hej. Od czasu doczasu was podczytuje. Czesc z was wie, ze ja z watku o ivf.Nie ma tu dużo dziewczyn które mroziły komórki, zamiast zarodków, więc tak naprawdę nie możecie mi za dużo na ten akurat temat radzić. Dowiem się jak to wygląda u lekarza. Zobaczymy co on na to powie i jaki plan ułoży na sytuacje jaką mu przedstawię.