reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Po części się z Tobą zgodzę[emoji6]
Ja akurat nie mam problemu w tej kwestii bo nie wierzę.
Wierzę w medycynę i lekarzy.

Ale zawsze mnie zastanawia jak osoby wierzace godzą to z pochodzeniem do ivf...

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja wierze w boga...nie w kosciol czy ksiezy...i uwazam ze bog sie cieszy z mojego szczescia i kocha moja majeczke...

reklama
A ja uwazam ze iui i in vitro jest sztucznym zaplodnieniem i ingerowaniem w nature...i jezeli ktos robi iui a in vitro nie bo kosciol bo bog (a nie ze naprawde nie ma funduszy) to dla mnie nie pragnie dziecka nad zycie...takie moje zdanie...czekam na hejt :)
Brawo[emoji122] [emoji122] [emoji122]
Ja mam takie samo zdanie!

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

cześć, czytam to forum od jakiegoś czasu ale dopiero dziś stwierdziłam, że napisze coś od siebie
22 września miałam pierwszą iui planowana @ na 5 września jak na razie szczęśliwie jej nie ma
usg miałam 4 września endometrium 26 mm lekarz jak do tej pory mówi że może się udało ale pewności nie ma bo mało widać jak na razie i nie chce robić nam nadziei
robiłam wczoraj test ale 1 kreska tylko, że test miał czułość od 25mlU/ml
co myślicie?

cześć, czytam to forum od jakiegoś czasu ale dopiero dziś stwierdziłam, że napisze coś od siebie
22 września miałam pierwszą iui planowana @ na 5 września jak na razie szczęśliwie jej nie ma
usg miałam 4 września endometrium 26 mm lekarz jak do tej pory mówi że może się udało ale pewności nie ma bo mało widać jak na razie i nie chce robić nam nadziei
robiłam wczoraj test ale 1 kreska tylko, że test miał czułość od 25mlU/ml
co myślicie?
Idz zrobic bete. Nie trzeba byc na czczo. A daje 100% pewnosci...ja oprocz bety zrobilabym progesteron...imm szybciej sie dowiesz o ciazy tym szybciej bedziesz reagowac jak np progesteronu bedzie za malo...bardzo dziwne ze lekarz ci nie kazal zrobic...testy plataja figle...

Idz zrobic bete. Nie trzeba byc na czczo. A daje 100% pewnosci...ja oprocz bety zrobilabym progesteron...imm szybciej sie dowiesz o ciazy tym szybciej bedziesz reagowac jak np progesteronu bedzie za malo...bardzo dziwne ze lekarz ci nie kazal zrobic...testy plataja figle...
w środę mam wizytę u lekarza możne coś będzie widać już...
chciałam iść dziś zrobić badanie z krwi ale boje się rozczarowania
na razie mam brać kwas foliowy i duphaston 2x1

w środę mam wizytę u lekarza możne coś będzie widać już...
chciałam iść dziś zrobić badanie z krwi ale boje się rozczarowania
na razie mam brać kwas foliowy i duphaston 2x1
A jak bedzie znow za wczesnie na zobaczenue? Idz zrob jutro...wiem ze boisz sie rozczarowania. Kazda z nas to przechodzila...ale rownie dobrze mozesz jutro beczec jak bobr ze szczescia...a jak lekarz nic nie zobaczy to ty bedziesz miec na pismie ze jestes w ciazy...

wiem, że masz rację zrobienie badania z krwi daje najwięcej pewności
muszę się za to zabrać i to najlepiej jutro :)
a co myślicie na temat endometrium 25? z reguły w poprzednich cyklach było średnie jakieś 10 - 15

reklama
Do góry