reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    294
reklama
"Nigdy nie jest za późno, żeby zacząć od nowa,
żeby pójść inną drogą i raz jeszcze spróbować.
Nigdy nie jest za późno, by na stacji złych zdarzeń,
złapać pociąg ostatni i dojechać do marzeń."
Sierpień
26 - justynaszatanka - po ovaleap, ovitrell, starania naturalne
28- nuna85- 12 dc, monitoring po ovaleap
30- nuna 85 IUI nr.6 :)

Asiakelly - testowanie po IUI ?

Wrzesień
4- ewa 199 testowanie po IUI
4- Cikulinka - testowanie po staraniach naturalnych
6- Joaszka- termin @ po 1 IUI
9- justynaszatanka- testowanie

Suzi30 - pierwsze podejście do IUI?

Nigdy się nie poddawaj. Nigdy, nigdy i jeszcze raz nigdy!!!

Dziewczyny.. Nie wiem co myśleć. Aż się boję cieszyć.. Wczoraj zgodnie z zaleceniem lekarza zrobiłam test po czwartej iui (pierwszej stymulowanej clo), no i załamka, bo jedna kreska.. Jednak brzuch nie bolał jak na okres,natomiast głowa napierdzielała, ogólnie źle się czułam przez minione 2 dni. Po kilku godzinach spojrzałam na ten test i gdzieś tam pod słońce zobaczyłam drugą minimalnie widoczną kreseczkę (mąż twierdzi, że nic tam nie ma). Dziś 31 dzień cyklu, nie ma bólu brzucha, nie ma żadnych symptomów wskazujących na miesiączkę.. Kupiłam drugi test, ale jeszcze trochę poczekam. Boję się.. Pierwsza ciąża - terminacja, druga - ciąża biochemiczna, trzecia (jeśli jest) - co to będzie...?

Dziewczyny.. Nie wiem co myśleć. Aż się boję cieszyć.. Wczoraj zgodnie z zaleceniem lekarza zrobiłam test po czwartej iui (pierwszej stymulowanej clo), no i załamka, bo jedna kreska.. Jednak brzuch nie bolał jak na okres,natomiast głowa napierdzielała, ogólnie źle się czułam przez minione 2 dni. Po kilku godzinach spojrzałam na ten test i gdzieś tam pod słońce zobaczyłam drugą minimalnie widoczną kreseczkę (mąż twierdzi, że nic tam nie ma). Dziś 31 dzień cyklu, nie ma bólu brzucha, nie ma żadnych symptomów wskazujących na miesiączkę.. Kupiłam drugi test, ale jeszcze trochę poczekam. Boję się.. Pierwsza ciąża - terminacja, druga - ciąża biochemiczna, trzecia (jeśli jest) - co to będzie...?
Kochana nie czekaj. Rób 2 test albo betę i jak coś dzwon do lekarza
Ale po kilku godzinach wynik jest niewiarygodn. Do 5 min powinien wyjść
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Zalecenia po iui...
Zakaz gorących kąpieli. Gorących ok ale taka zwykła ciepla woda? Nie wyobrażam sobie życia bez kąpieli

I jak się kąpiel udała?
Nie umiałam się powstrzymać...
Kurcze jak ktoś się stara (albo nie) naturalnie to tak nie przesadza,żyje normalnie. W pierwszej ciąży spilam się jak Bąk i wiem że już wtedy jajo połaczyło się z plemnikiem[emoji6]

A teraz to nawet kichać się boję...

reklama
Nie chciałabym być złym prorokiem, ale wydaje mi się, że wynik który zobaczyłaś po kilku godzinach jest po prostu już fałszywy, realny jest tylko do 5 minut od momentu zrobienia :( Zrób dla pewności drugi lub idź na betę. Powodzenia :*

Do góry