reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Spoko. Każda z nas najmocniej przeżywa własną walkę. Ja czasem jestem tak rozgoryczona, ze mam żal do wszystkich, czemu im się udaje, a mi nie. Potem jak zawsze przychodzą nowe siły i cieszysz się szczęściem innych. Chcesz pomóc i wesprzeć tych walczących. Potem znowu czarna rozpacz. I tak wkoło. Nie ma zuzik i nie ma kalendarzyka, przecież nie sposób wszystko spamiętać. Kuje brzuch ovaleap, a w poniedziałek jadę sprawdzić co uchodowałam. Z wyliczeń w środę może IUI (szósta, ale cicho, by nie wyszło że desperatka ze mnie) Stan na dziś, zaczęły boleć jajniczki. I od tych leków mam ciężką głowę, ćmi cały czas, a wieczorami już całkiem mocno boli. Mam pecha do skutków ubocznych.

reklama
Spoko. Każda z nas najmocniej przeżywa własną walkę. Ja czasem jestem tak rozgoryczona, ze mam żal do wszystkich, czemu im się udaje, a mi nie. Potem jak zawsze przychodzą nowe siły i cieszysz się szczęściem innych. Chcesz pomóc i wesprzeć tych walczących. Potem znowu czarna rozpacz. I tak wkoło. Nie ma zuzik i nie ma kalendarzyka, przecież nie sposób wszystko spamiętać. Kuje brzuch ovaleap, a w poniedziałek jadę sprawdzić co uchodowałam. Z wyliczeń w środę może IUI (szósta, ale cicho, by nie wyszło że desperatka ze mnie) Stan na dziś, zaczęły boleć jajniczki. I od tych leków mam ciężką głowę, ćmi cały czas, a wieczorami już całkiem mocno boli. Mam pecha do skutków ubocznych.
Ehh...ile człowiek znosi żeby osiągnąć cel...

Ja nie wiem czy te omdlenie i ból pleców to nie skutki uboczne clo...

Mnie odbiła ta wiadomość o ciąży koleżanki z pracy...zaczęłam się starać, ona stwierdziła że oni też zaczną się starać...nawet do lekarza nie poszła na rutynowe badanie. Ma 40 lat. I nie ukrywam że jest gdzieś ten żal że ja musiałam tyle badań zrobić,wydać tyle kasy a i tak nic...

Nie wiem jak to będzie w pracy patrzeć na jej rosnący brzuch a mój taki pusty...

I cieszę się,i mam żal do losu,i złość taką...Wiem że nie powinnam ale tak jest niestety...

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

zuzik wrzucę bo nie wiemy komu kibicować, dziewczyny dawajcie znać co dopisać, co poprawić
"Nigdy nie jest za późno, żeby zacząć od nowa,
żeby pójść inną drogą i raz jeszcze spróbować.
Nigdy nie jest za późno, by na stacji złych zdarzeń,
złapać pociąg ostatni i dojechać do marzeń."
Sierpień
26 - justynaszatanka - po ovaleap, ovitrell, starania naturalne
28- nuna85- 12 dc, monitoring po ovaleap

Asiakelly - testowanie po IUI ?

Wrzesień
4- ewa 199 testowanie po IUI
4- Cikulinka - testowanie po staraniach naturalnych
5- Joaszka- testowanie po 1 IUI

Suzi30 - pierwsze podejście do IUI?

Nigdy się nie poddawaj. Nigdy, nigdy i jeszcze raz nigdy!!!

zuzik wrzucę bo nie wiemy komu kibicować, dziewczyny dawajcie znać co dopisać, co poprawić
Sierpień

Wrzesień

Ja juyro ovitrelle i testowanie 9 września

Sierpień

Wrzesień

Nie testuje[emoji12]czekam na @. Możesz wpisać 6.09 termin spodziewanej @

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Tak, brałam lutka po IUI przez to przesunęła mi się @
Raczej mi go nie brak, a nie wiem czy jego nadmiar nie wpłynął na mnie źle. Tak mi się wydaje. Dwa cykle pod rząd tak jak by okres nie mógł i się zacząć. W jednym kilka dni to trwało. Nie wiem czy brać.
Ja na duphastonie 3x1 bo miałam niski j teraz nie wiem kiedy zacząć brać czy 3 dni po zastrzyku żeby mi nie zablokowal

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry