Spoko. Każda z nas najmocniej przeżywa własną walkę. Ja czasem jestem tak rozgoryczona, ze mam żal do wszystkich, czemu im się udaje, a mi nie. Potem jak zawsze przychodzą nowe siły i cieszysz się szczęściem innych. Chcesz pomóc i wesprzeć tych walczących. Potem znowu czarna rozpacz. I tak wkoło. Nie ma zuzik i nie ma kalendarzyka, przecież nie sposób wszystko spamiętać. Kuje brzuch ovaleap, a w poniedziałek jadę sprawdzić co uchodowałam. Z wyliczeń w środę może IUI (szósta, ale cicho, by nie wyszło że desperatka ze mnie) Stan na dziś, zaczęły boleć jajniczki. I od tych leków mam ciężką głowę, ćmi cały czas, a wieczorami już całkiem mocno boli. Mam pecha do skutków ubocznych.
reklama
Joaszka
Fanka BB :)
Ehh...ile człowiek znosi żeby osiągnąć cel...Spoko. Każda z nas najmocniej przeżywa własną walkę. Ja czasem jestem tak rozgoryczona, ze mam żal do wszystkich, czemu im się udaje, a mi nie. Potem jak zawsze przychodzą nowe siły i cieszysz się szczęściem innych. Chcesz pomóc i wesprzeć tych walczących. Potem znowu czarna rozpacz. I tak wkoło. Nie ma zuzik i nie ma kalendarzyka, przecież nie sposób wszystko spamiętać. Kuje brzuch ovaleap, a w poniedziałek jadę sprawdzić co uchodowałam. Z wyliczeń w środę może IUI (szósta, ale cicho, by nie wyszło że desperatka ze mnie) Stan na dziś, zaczęły boleć jajniczki. I od tych leków mam ciężką głowę, ćmi cały czas, a wieczorami już całkiem mocno boli. Mam pecha do skutków ubocznych.
Ja nie wiem czy te omdlenie i ból pleców to nie skutki uboczne clo...
Mnie odbiła ta wiadomość o ciąży koleżanki z pracy...zaczęłam się starać, ona stwierdziła że oni też zaczną się starać...nawet do lekarza nie poszła na rutynowe badanie. Ma 40 lat. I nie ukrywam że jest gdzieś ten żal że ja musiałam tyle badań zrobić,wydać tyle kasy a i tak nic...
Nie wiem jak to będzie w pracy patrzeć na jej rosnący brzuch a mój taki pusty...
I cieszę się,i mam żal do losu,i złość taką...Wiem że nie powinnam ale tak jest niestety...
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
zuzik wrzucę bo nie wiemy komu kibicować, dziewczyny dawajcie znać co dopisać, co poprawić
26 - justynaszatanka - po ovaleap, ovitrell, starania naturalne
28- nuna85- 12 dc, monitoring po ovaleap
Asiakelly - testowanie po IUI ?
Wrzesień
4- ewa 199 testowanie po IUI
4- Cikulinka - testowanie po staraniach naturalnych
5- Joaszka- testowanie po 1 IUI
Suzi30 - pierwsze podejście do IUI?
Nigdy się nie poddawaj. Nigdy, nigdy i jeszcze raz nigdy!!!
"Nigdy nie jest za późno, żeby zacząć od nowa,
żeby pójść inną drogą i raz jeszcze spróbować.
Nigdy nie jest za późno, by na stacji złych zdarzeń,
złapać pociąg ostatni i dojechać do marzeń."
Sierpieńżeby pójść inną drogą i raz jeszcze spróbować.
Wrzesień
justynaszatanka
Ja juyro ovitrelle i testowanie 9 wrześniazuzik wrzucę bo nie wiemy komu kibicować, dziewczyny dawajcie znać co dopisać, co poprawić
"Nigdy nie jest za późno, żeby zacząć od nowa,Sierpień
Wrzesień
Joaszka
Nie testuje[emoji12]czekam na @. Możesz wpisać 6.09 termin spodziewanej @zuzik wrzucę bo nie wiemy komu kibicować, dziewczyny dawajcie znać co dopisać, co poprawić
"Nigdy nie jest za późno, żeby zacząć od nowa,Sierpień
Wrzesień
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
justynaszatanka
Nunka a bierzesz może jakiś progesteron?A z innej beczki, jak się masz Joaszka? Jakieś bóle lub inne?
Nunka a bierzesz może jakiś progesteron?
Tak, brałam lutka po IUI przez to przesunęła mi się @
Raczej mi go nie brak, a nie wiem czy jego nadmiar nie wpłynął na mnie źle. Tak mi się wydaje. Dwa cykle pod rząd tak jak by okres nie mógł i się zacząć. W jednym kilka dni to trwało. Nie wiem czy brać.
justynaszatanka
Ja na duphastonie 3x1 bo miałam niski j teraz nie wiem kiedy zacząć brać czy 3 dni po zastrzyku żeby mi nie zablokowalTak, brałam lutka po IUI przez to przesunęła mi się @
Raczej mi go nie brak, a nie wiem czy jego nadmiar nie wpłynął na mnie źle. Tak mi się wydaje. Dwa cykle pod rząd tak jak by okres nie mógł i się zacząć. W jednym kilka dni to trwało. Nie wiem czy brać.
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Ja na duphastonie 3x1 bo miałam niski j teraz nie wiem kiedy zacząć brać czy 3 dni po zastrzyku żeby mi nie zablokowal
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
Jeśli owu jest w 14 to tak w 16 od rana. Czyli jak masz owu dziś to przynajmniej za 2 dni. Czyli tak od 3 dnia rano było by chyba ok.
Podziel się: