reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Dokładnie -potrzeba szczęścia.

Ja nie zrozumiałam do konca wyników nasienia przed iui...

Podane są przed preparatyka ruch_ a+b 30 % i koncentracja 12mln

Po preparatyce -7 mln
Odesetek plemników hiperaaktywowanych -75 %
To czy z tych 7 mln 75 % się rusza czy jak to interpretować?

Nie podawali teraz ani objętości ani ilości w całym ejakulacie. Ani morfologii...

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja mam inny wypis to nie pomoge

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Wiecie co u mnie 3 lata temu soe udało przy ruchliwosci 40% a teraz mąż ma 80 % ale pewnie u mnie była słaba owulacja ze się nie udaje szczęście trzeba mieć

U nas ta ruchliwosc to lacznie A+B niecale 40% chociaz wczesniej nie bylo nawet 10%. Mi sie wydaje,ze to i tak nie za duzo no ale co ma byc to bedzie. Ja chce 2lub 3 razy sprobowac z inseminacja. Jak sie nie uda to bedziemy myslec co dalej.

Ja juz jedno dziecko mam to inaczej ale przy pcos trzeba trafić w odpowiednią owulacje także liczę na kolejny cud [emoji4][emoji4]

Szkoda, że nie da się zahibernować na te dwa tygodnie...
z jednej strony chcę, żeby był już ten dzień kiedy mogłabym zrobić test, z drugiej chciałabym, żeby przyszedł jak najpóźniej, bo tak można żyć w złudnej nadziei...i sama nie wiem co gorsze.

dziś wygrzebałam mój test ciążowy z córką...2 tłuste kreski. Teraz będzie jedna, albo @ oszczędzi mi robienia testu bo przyjdzie jak zwykle punktualnie co do dnia...

Ja niestety nie mam takiego testu. Moj wyrzucilam. Sprawial mi bol. I od tamtej pory minelo 10 lat. 10 lat walki o dziecko I raczej marne szanse ze mi sie uda. Zazdroszcze wam ze macie dzieci. I naprawde nie potrzebowala bym od zycia juz nic wiecej gdyby teraz zdazyl sie moj cud...

"Nigdy nie jest za późno, żeby zacząć od nowa,
żeby pójść inną drogą i raz jeszcze spróbować.
Nigdy nie jest za późno, by na stacji złych zdarzeń,
złapać pociąg ostatni i dojechać do marzeń."
Sierpień

28- nuna85- 12 dc, monitoring po ovaleap
30 - nuna85 - IUI nr 6 (tym razem strzał w 10-tkę)

Asiakelly - testowanie po IUI ?

Wrzesień
4 - ewa 199 testowanie po IUI
4 - Cikulinka - testowanie po staraniach naturalnych
6 - Joaszka- testowanie po 1 IUI
9 - justynaszatanka - testowanie

zuzik85 - wizyta w Klinice przed IUI
Suzi30 - pierwsze podejście do IUI?

Nigdy się nie poddawaj. Nigdy, nigdy i jeszcze raz nigdy!!!

Wróciłam z urlopu, wkrótce wszystko nadrobię :)
Nuna dziękuję za prowadzenie kalendarza podczas mojej nieobecności, może chcesz go przejąć na stałe?? Robisz to świetnie!!! :)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry