reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
ACC 600 to lek który przy przeziębieniu rozrzedza wydzieliny. I jeśli byś wpisała odnośnie płodności to kobietom rozrzedza śluz a facetom polepsza upłynnienie. Bierze się go dwa dni przed owulacją. Czasem nawet zalecają go niektórzy ginekolodzy.

reklama
Przypuszczam, że jeśli ktoś ma problem ze śluzem może pomóc. Ja mam czasem mimo owulacji dość sucho. Jeśli nie masz z tym problemu no to na pewno szkoda kasy.
No właśnie pisałam że jak problem ze sluzem to lepiej ten bo inne szkodzą plemnikom[emoji6]
Jednak nie przypisywałabym mu zbyt dużej roli w zachodzeniu w ciążę. Raczej dla komfortu podczas[emoji173]

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Jak już przy śluzie jesteśmy...lekki na alergię typu Zyrtec itp.wysuszaja śluz nie tylko w nosie...

reklama
A z innej beczki, jak się masz Joaszka? Jakieś bóle lub inne?
Miło że pytasz[emoji6]
Plecy już chyba ok. Trochę jeszcze czuję ale bez porównania.

Czuję trochę jajniki...wydaje mi się że już po owu-brak już śluzu płodnego.

Fizycznie ok za to psychicznie nie najlepiej...wiem że chęć 2 dziecka przerodziła się w jakąś obsesję wręcz i nie uniem nad tym zapanować...

A Ty @nuna85 jak tam? Jaki etap? Bo przyznam bez bicia że samolubnie skupiłam się na sobie i nie pamiętam zbyt co kto i kiedy. Przepraszam[emoji8]

Do góry