ACC 600 to lek który przy przeziębieniu rozrzedza wydzieliny. I jeśli byś wpisała odnośnie płodności to kobietom rozrzedza śluz a facetom polepsza upłynnienie. Bierze się go dwa dni przed owulacją. Czasem nawet zalecają go niektórzy ginekolodzy.
reklama
Joaszka
Fanka BB :)
Taki syrop lub tabletki. Teoretycznie na kaszel[emoji6]A co to ACC?
Rozszerzają śluz.
Ten na dole też chyba. Czasem faceci piją na zbyt dużą lepkość nasienia
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Joaszka
No właśnie pisałam że jak problem ze sluzem to lepiej ten bo inne szkodzą plemnikom[emoji6]Przypuszczam, że jeśli ktoś ma problem ze śluzem może pomóc. Ja mam czasem mimo owulacji dość sucho. Jeśli nie masz z tym problemu no to na pewno szkoda kasy.
Jednak nie przypisywałabym mu zbyt dużej roli w zachodzeniu w ciążę. Raczej dla komfortu podczas[emoji173]
Joaszka
Lepkość[emoji6]głupi słowniklepkość?
Lepkość[emoji6]głupi słownik
Nie czemu, pomagają na lekkość dobrze podpowiada chłopaki lepiej się ruszają, lżej im
Rozbawiłaś mnie jakoś
reklama
Joaszka
Miło że pytasz[emoji6]A z innej beczki, jak się masz Joaszka? Jakieś bóle lub inne?
Plecy już chyba ok. Trochę jeszcze czuję ale bez porównania.
Czuję trochę jajniki...wydaje mi się że już po owu-brak już śluzu płodnego.
Fizycznie ok za to psychicznie nie najlepiej...wiem że chęć 2 dziecka przerodziła się w jakąś obsesję wręcz i nie uniem nad tym zapanować...
A Ty @nuna85 jak tam? Jaki etap? Bo przyznam bez bicia że samolubnie skupiłam się na sobie i nie pamiętam zbyt co kto i kiedy. Przepraszam[emoji8]
Podziel się: