zuzik85
Fanka BB :)
Joaszka &&&&& za jajco z dobrej strony!!!
Ewa, &&&&& za monitoring!
Odezwijcie się po wizytach
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzięki!chyba całe forum zaciskało bo jajca są 3 po lewej (dobrej stronie)i 1 po prawej[emoji12]lekarz trochę się przestraszył ale ten 3 jakiś mały więc...największy ma 16 mm (10 dc). We wtorek kolejna wizyta i badanie estradiolu. Mąż ma być na wszelki wypadek "na telefon"[emoji6]Joaszka &&&&& za jajco z dobrej strony!!!
A widzisz skleroza! Faktycznie pisałaś[emoji6]oj oj to super wychodowałaś , ja pisałam wczoraj byłam na monitoringu i sa 2 jajca a w niedzielę rano na iui
Ja mam nadzieję że nie będzie mi już clo potrzebne[emoji6]Dziewczyny mam do oddania Clostilbegyt 7,5 tabletki wazny do 02.2019 oraz encorton 12 tabletek wazny do 01.2020 Ktoras chetna?? [emoji4]
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie wszystko ok dziekuje. Dzidzia ma juz 2,6cm i prawie 9 tygodni ciąży. [emoji16] robie porzadek w lekach i znalazlam poki co sie nie przydadza a jak bedziemy starac sie o drugie to jeszcze troche. [emoji6]Ja mam nadzieję że nie będzie mi już clo potrzebne[emoji6]
A jak się czujesz? Wszystko ok?[emoji6]
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom