reklama
Joaszka
Fanka BB :)
Cieszyłam się że udało się wyprodukować jajka po dobrej stronie...a teraz zwijam się z bólu...korzonki albo rwa kulszowa. Myslałam że tylko tak pobolewa z nadwyrężenia może albo że źle spałam. Bo już 3 dzień. Ale teraz boli że masakra...i boję się brać przeciwbólowych jakichś żeby mi nie schrzaniły cyklu...
A na te iui to choćbym się czołgać miała to nie odpuszczę!
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
olinkaa_89
Też byłam stymulowana Lamettą tylko że miałam jeden pęcherzyk 19mm.. zastrzyk ,dwa dni pózniej IUI ... dzisiaj już 11t6d ciążyJoaszka jeden ma 22 mm a drugi 20 mm cykl mam około 29-31dni brałam lamette i clostilbegyt a wczoraj zastrzyk na ovitrele na pęknięcie
Trzymam kciuki za udaną inseminacje

Agnieś191
Apap możesz brać.Cieszyłam się że udało się wyprodukować jajka po dobrej stronie...a teraz zwijam się z bólu...korzonki albo rwa kulszowa. Myslałam że tylko tak pobolewa z nadwyrężenia może albo że źle spałam. Bo już 3 dzień. Ale teraz boli że masakra...i boję się brać przeciwbólowych jakichś żeby mi nie schrzaniły cyklu...
Joaszka
Apap nie pomaga...to musi być jakiś lek przeciwzapalny typu ibuprom...no ale wiem że nie powinnam...na razie maścią działam. Voltaren...Apap możesz brać.
olinkaa_89
Nuna85 nie poddawaj się! Z małżami to tak jest, my mieliśmy siebie na wzajem na tyle dość że nie wiem jak nasz związek wogóle przetrwał. Jesteśmy ze sobą z 12 lat, dawno był czas na dziecko - a że dziecka nie było związek się ,nie rozwijał'. Zaczęłam traktować zbliżenia tylko reprodukcyjne. Częste kłótnie , żale. Ale prawdę mówiąc on to wszystko przeżywał po swojemu , nie ukazywał tego ale wiem że czuł to co ja. Musicie szczerze ze sobą porozmawiać. - i cieszyć się sobą i związkiem , nie jest łatwo - wiem z doświadczenia.Można mnie wykreślić z kalendarza. I chyba na razie nie ma mnie jak zapisać. Obecnie tylko jedno z nas w naszym małżeństwie chce jeszcze walczyć o dziecko.
Trzymam za Was mocno kciuki

Nuna85 nie poddawaj się! Z małżami to tak jest, my mieliśmy siebie na wzajem na tyle dość że nie wiem jak nasz związek wogóle przetrwał. Jesteśmy ze sobą z 12 lat, dawno był czas na dziecko - a że dziecka nie było związek się ,nie rozwijał'. Zaczęłam traktować zbliżenia tylko reprodukcyjne. Częste kłótnie , żale. Ale prawdę mówiąc on to wszystko przeżywał po swojemu , nie ukazywał tego ale wiem że czuł to co ja. Musicie szczerze ze sobą porozmawiać. - i cieszyć się sobą i związkiem , nie jest łatwo - wiem z doświadczenia.
Trzymam za Was mocno kciuki![]()
Hej, tęskniłam
Pogaduchy na poważne tematy średnio nam wychodzą. Ale ok. już po. W miarę ogarnęliśmy temat. Okazałam miłość i zainteresowanie
Nam w październiku minie lat 10. I od samego początku chcieliśmy mieć razem dziecko. Można powiedzieć, że od pierwszego wejrzenia. Ale nie wyszło do dziś.
olinkaa_89
Hej, tęskniłam![]()
Pogaduchy na poważne tematy średnio nam wychodzą. Ale ok. już po. W miarę ogarnęliśmy temat. Okazałam miłość i zainteresowaniedwa razy i jest zgoda. Już mąż nie chce robić przerwy. Wracam do gry. Jadę jutro na monit w 5 dc. sprawdzić czy wszystko co nie powinno się tam znaleźć wyszło z @ i działamy z zastrzykami jeśli będzie ok.
Nam w październiku minie lat 10. I od samego początku chcieliśmy mieć razem dziecko. Można powiedzieć, że od pierwszego wejrzenia. Ale nie wyszło do dziś.
Uff jak dobrze że dobrze
Cieszę się że walczycie dalej -
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Joaszka
Super![emoji6]Hej, tęskniłam![]()
Pogaduchy na poważne tematy średnio nam wychodzą. Ale ok. już po. W miarę ogarnęliśmy temat. Okazałam miłość i zainteresowaniedwa razy i jest zgoda. Już mąż nie chce robić przerwy. Wracam do gry. Jadę jutro na monit w 5 dc. sprawdzić czy wszystko co nie powinno się tam znaleźć wyszło z @ i działamy z zastrzykami jeśli będzie ok.
Nie możemy się poddać.
Dziewczyny umieram!
Plecy bolą że masakra. Aż przez posladek i nogę rwie...
Czuję że bez lekarza się nie obędzie...a on wypisze leki przeciwbólowe. Mam zresztą w domu cały arsenał bo M rok temu to miał. To są naprawdę bardzo mocne leki...
Jak się nie wylecze do iui to pewnie będę musiała brać leki później...samo nie minie.
I tak źle i tak niedobrze.. Cholera akurat teraz jak udało się wyprodukować po dobrej stronie[emoji22]
reklama
olinkaa_89
Super![emoji6]
Nie możemy się poddać.
Dziewczyny umieram!
Plecy bolą że masakra. Aż przez posladek i nogę rwie...
Czuję że bez lekarza się nie obędzie...a on wypisze leki przeciwbólowe. Mam zresztą w domu cały arsenał bo M rok temu to miał. To są naprawdę bardzo mocne leki...
Jak się nie wylecze do iui to pewnie będę musiała brać leki później...samo nie minie.
I tak źle i tak niedobrze.. Cholera akurat teraz jak udało się wyprodukować po dobrej stronie[emoji22]
Hej a nie pomyślałaś może o wizycie u fizjoterapeuty? Nie znam się na tym ale miałam straszne bóle pleców (lędźwi) które promieniowały na pośladek i nogę. 3 masaże i mam spokój do dzisiaj. Wiem że są różne rodzaje bóli ale może wizyta u fizjoterapeuty i Tobie pomoże.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: