reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
justynaszatanka teraz to nawet od 3 nie mam jak. Muszę wcześniej zrobić usg by sprawdzić czy mi się torbiele wchłonęły. Sprawdzę w poniedziałek i potem pierwsze kłucie. Dziś mi się @ rozkręca. Ile ten lek można przechowywać w lodówce?
Joaszka clo osłabia endometrium. No i nie przyniósł rezultatów przez 5 mcy no to dalej nie ma sensu.
Ja dopiero 2 cykl. Endo w pierwszym cyklu z clo w 13 dniu miało prawie 12 mm więc chyba nieźle. Ciekawe jak teraz na podwójne dawce...

Myślę że gin wie co robi i nie zaczyna z grubej rury[emoji6]a jak będzie trzeba to zleci zastrzyki

Jeszcze 2 dni do monitoringu a ja chyba "jajo zniose". Ciekawa jestem co tam się dzieje...czemu @ się skróciła i czy śluz w 7 dc nie zwiastował zbyt wczesnej owu...

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
"Nigdy nie jest za późno, żeby zacząć od nowa,
żeby pójść inną drogą i raz jeszcze spróbować.
Nigdy nie jest za późno, by na stacji złych zdarzeń,
złapać pociąg ostatni i dojechać do marzeń."
Sierpień

17-18 - Nuna85 - termin spodziewanej @
19 - Joaszka - pierwsza ocena stymulacji - monitoring cyklu
19 - ewa199 - monitoring cyklu
21 - suzi - wizyta u gina
23 - justynaszatanka - monitoring cyklu
Joaszka - pierwsze podejście do IUI
Asiakelly - testowanie po IUI

Wrzesień

Suzi30 - pierwsze podejście do IUI
Cikulinka - testowanie po staraniach naturalnych

Nigdy się nie poddawaj. Nigdy, nigdy i jeszcze raz nigdy!!!!

Sierpień

Wrzesień

Tak mało nas walczy?[emoji6]

Sierpień

Wrzesień

Można mnie wykreślić z kalendarza. I chyba na razie nie ma mnie jak zapisać. Obecnie tylko jedno z nas w naszym małżeństwie chce jeszcze walczyć o dziecko.

Można mnie wykreślić z kalendarza. I chyba na razie nie ma mnie jak zapisać. Obecnie tylko jedno z nas w naszym małżeństwie chce jeszcze walczyć o dziecko.
nuna, dajcie sobie czas. Wszystko się poukłada. Czasami takie długie starania zamiast scalać związek, burzą w nim ład i porządek. Odsapnijcie. Ochłońcie. Za jakiś czas szczerze porozmawiajcie. Pamiętaj, że nie walka o dziecko to jedno. Ale póxniej mieć je z kim wychować i kochać to drugie.
Wierzę, że Wasze relacje wkrótce wrócą na właściwy tor. Tulę.

Ehh...czasem i ja mam takie odczucia. Nie wiem...może xa dużo wymagam? Może to ja za bardzo chcę...

W sumie od środy mogłoby być [emoji173]tak mimo wszystko bo też nie wiem czy iui będzie a z jego strony brak inicjatywy...
Wstaje o 4 do pracy. Zanim córka zasnie 22...on też zasypia...
No i ciężko mieć o to pretensje...
Jakby nawet było [emoji173]to takie wymuszone trochę...
Więc już sama nie wiem...

1 cykl w plecy bo owu po stronie niedrożnej. Ciekawe co tym razem

I ten stres. Czy po dobrej stronie? Czy nie pęknie za wcześnie...czy M wolne dostanie. Czy próbka nasienia będzie dobra...jeszcze opiekę do córki załatwić...

A może zostawić to wszystko w cholerę?

reklama
Ehh...czasem i ja mam takie odczucia. Nie wiem...może xa dużo wymagam? Może to ja za bardzo chcę...

W sumie od środy mogłoby być [emoji173]tak mimo wszystko bo też nie wiem czy iui będzie a z jego strony brak inicjatywy...
Wstaje o 4 do pracy. Zanim córka zasnie 22...on też zasypia...
No i ciężko mieć o to pretensje...
Jakby nawet było [emoji173]to takie wymuszone trochę...
Więc już sama nie wiem...

1 cykl w plecy bo owu po stronie niedrożnej. Ciekawe co tym razem

I ten stres. Czy po dobrej stronie? Czy nie pęknie za wcześnie...czy M wolne dostanie. Czy próbka nasienia będzie dobra...jeszcze opiekę do córki załatwić...

A może zostawić to wszystko w cholerę?

Ja nie doradzę. Gdybym miała jedno, zdrowe dziecko, nie potrzebowała bym od życia już nic więcej...
Miała bym wszystko...

Do góry