reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
"Nigdy nie jest za późno, żeby zacząć od nowa,
żeby pójść inną drogą i raz jeszcze spróbować.
Nigdy nie jest za późno, by na stacji złych zdarzeń,
złapać pociąg ostatni i dojechać do marzeń.,,

SIERPIEŃ

5 - Nuna85 - starania naturalne
5- Cikulinka - przewidywany czas nieproszonej @
5 - Ewa199 - termin spodziewanej @
5-6 Linni - powtórka Beta HCG
8 - Linni - wizyta kontrolna w sprawie fasolki
9 - Jolancik - wizyta u nowego lekarza
9 - Candygirl600 - Beta HCG

Nigdy się nie poddawaj. Nigdy, nigdy i jeszcze raz nigdy!!!!

Hejo jak tam Kochane? U mnie @ rozkręciła się na dobre. Miałam wczoraj bardzo miły dzień nie licząc poranka [emoji16]po południu wpadli do nas brat z żona i maluchem Zosia, rok i siedem miesięcy- mały łobuz w dosłownym tego słowa znaczeniu [emoji12]mój kot jak ja widzi wchodzi na najwyższe miejsca w domu i tylko patrzy z góry. W 15 min w domu jakby tornado przeszło a i tak mało jej było rzeczy [emoji1]kochane stworzenie. Z Malzem już wszystko spoko wyjaśniliśmy sobie wszystko. @ strasznie doskwiera, lecą ze mnie wielkie skrzepy a ból jest taki rozrywająco-skurczowy. Biorę Apap i no spe.
@cikulinka przyszła wredna? @EWA jak u Ciebie?
@zylwia cieszę się ze się odezwalas. Super ze już startujesz, trzymam mocno kciuki i będę śledzić losy na wątku ivf [emoji6]
@linni powtarzałas betę? Jak się czujesz? Napisz bo się martwię

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Hej, u mnie nic ciekawiego, niestety poroniłam. Miałyście racje z ta beta...:(

reklama
Linni bardzo mi przykro, ale z potraktuj to jako sygnał swojego ciała, że może i chce przyjąć kropeczka do siebie. Tym razem się nie udało, ale to jakiś krok do przodu. Trzymaj się

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

1501958516-aaaaaa.jpeg

Na szczęście Wam wysyłam

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

"Nigdy nie jest za późno, żeby zacząć od nowa,
żeby pójść inną drogą i raz jeszcze spróbować.
Nigdy nie jest za późno, by na stacji złych zdarzeń,
złapać pociąg ostatni i dojechać do marzeń.,,

7- Ewa199 - Beta HCG
9 - Jolancik - wizyta u nowego lekarza
9 - Candygirl600 - Beta HCG
10- Evelevel - wizyta u nowego lekarza

Nigdy się nie poddawaj. Nigdy, nigdy i jeszcze raz nigdy!!!!

Hej Kochane, kalendarz nam sie skurczył, proszę o info na kiedy i kogo dopisać ;)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry