reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
dziewczyny robiłam test ciążowy czysto teoretycznie i jedna kreska a okresu nie mam czekam na jutro co mnie trochę dziwi bo mam co 29 dni ostatnio miałam 07.07 chyba że znów się walnełam ? może wy mi policzycie ?
To chyba na dzis przypada kolejna @. Zrob sobie bete bo testy niestety czesto przeklamuja. [emoji6] trzymam kciuki.

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej ! Podczytuje was bo sama niedawno się udzielałam:) podchodziłam do dwóch IUI i zdecydowaliśmy się na in vitro I od 10 sierpnia zaczynam zastrzyki :)
Cikulinka co u Ciebie ??? Dostałaś @ ??? Mocno Ci kibicuje i wam wszystkim dziewczyny !;)

"Nigdy nie jest za późno, żeby zacząć od nowa,
żeby pójść inną drogą i raz jeszcze spróbować.
Nigdy nie jest za późno, by na stacji złych zdarzeń,
złapać pociąg ostatni i dojechać do marzeń.,,

SIERPIEŃ

5 - Nuna85 - starania naturalne
5- Cikulinka - przewidywany czas nieproszonej @
5 - Ewa199 - termin spodziewanej @
5-6 Linni - powtórka Beta HCG
8 - Linni - wizyta kontrolna w sprawie fasolki
9 - Jolancik - wizyta u nowego lekarza
9 - Candygirl600 - Beta HCG

Nigdy się nie poddawaj. Nigdy, nigdy i jeszcze raz nigdy!!!!

Hejo jak tam Kochane? U mnie @ rozkręciła się na dobre. Miałam wczoraj bardzo miły dzień nie licząc poranka [emoji16]po południu wpadli do nas brat z żona i maluchem Zosia, rok i siedem miesięcy- mały łobuz w dosłownym tego słowa znaczeniu [emoji12]mój kot jak ja widzi wchodzi na najwyższe miejsca w domu i tylko patrzy z góry. W 15 min w domu jakby tornado przeszło a i tak mało jej było rzeczy [emoji1]kochane stworzenie. Z Malzem już wszystko spoko wyjaśniliśmy sobie wszystko. @ strasznie doskwiera, lecą ze mnie wielkie skrzepy a ból jest taki rozrywająco-skurczowy. Biorę Apap i no spe.
@cikulinka przyszła wredna? @EWA jak u Ciebie?
@zylwia cieszę się ze się odezwalas. Super ze już startujesz, trzymam mocno kciuki i będę śledzić losy na wątku ivf [emoji6]
@linni powtarzałas betę? Jak się czujesz? Napisz bo się martwię

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

O mnie pytania nie bylo, ale sie wypowiem. Do tej pory najwiekszy bol mialam w czwartek kolo 21. Potem robilam zatrzyk. Teraz tylko cmi. Myslicie ze moglo peknac bez zastrzyku. Gdybam bo od czwartku z moim nic. Gosci zaprosil, siedzial do pozna a ja zla poszlam spac. Dzis tez od rana wsciekla no bo nie ma jak. A jak wlasnie peka. Cholera cale zycie pod gorke.

u mnie nic bol brzucha na @ ale nic nie ma . jadę dziś do Częstochowy na cały dzień na zawierzenia Maryjne z córcią 16 mies. bez męża i ciekawe jak nam pójdzie bo 300 km jest w jedną stronę a jakbym jeszcze w drodze dostała @ to już bym się wkurzyła, niech wcale nie przyjdzie !!!!
nuna to lipa :(

O mnie pytania nie bylo, ale sie wypowiem. Do tej pory najwiekszy bol mialam w czwartek kolo 21. Potem robilam zatrzyk. Teraz tylko cmi. Myslicie ze moglo peknac bez zastrzyku. Gdybam bo od czwartku z moim nic. Gosci zaprosil, siedzial do pozna a ja zla poszlam spac. Dzis tez od rana wsciekla no bo nie ma jak. A jak wlasnie peka. Cholera cale zycie pod gorke.

Musiałam Cię przeoczyć [emoji6]przepraszam. No lipa trochę ze nie macie jak...mógł pęknąć ale jak stało się to w czwartek no to po staraniach dzisiaj już lipa ale nie zaszkodzi próbować [emoji12]cmic to może ta torbiel co masz a ten ból w czwartek to tez może być to bez usg nic za bardzo w stanie nie jestem powiedzieć. Jak nie w tym miesiącu to w następnym. Ja tez się złoszczę ze następny miesiąc poszedł na straty i ze w ten tez się nic nie będzie działo ale staram się nie myśleć negatywnie.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Spoko z tym pominieciem to mial byc zarcik. Tak sie wszystko szybko zmienia, ze ja juz odpoczywam z nogami w gorze. Ale mnie ta torbiel w trakcie bolala. A w czwartek wieczorkiem tez byly starania.

reklama
Spoko z tym pominieciem to mial byc zarcik. Tak sie wszystko szybko zmienia, ze ja juz odpoczywam z nogami w gorze. Ale mnie ta torbiel w trakcie bolala. A w czwartek wieczorkiem tez byly starania.
Czyli te żołnierzyki z czwartku działały do dzisiaj, a dzisiaj nowa dostawa. Jak dla mnie ok. ;) codzienne współżycie tez nie jest dobre, bo plemniki na dojrzewanie potrzebują od 24 do 72 godzin.
A juz kilka razy dziennie (bo i takie przypadki znam) to juz całkiem nie tego... :)

Do góry