reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Ewcikkizia jak sie masz? Boli brzuch jeszcze? Jakies jeszcze objawy?
Hej. :) wczoraj powtarzalam bete i wskoczyla na 143. Kolejne testy z moczu rowniez pozytywne. :)
1 sierpnia wizyta u lekarza. :)
Samopoczucie spoko. Objaw jakis szczegolnych nie ma,, piersi bola i czasami nudnosci ale da sie wytrzymac. Brzuch momentami mnie jeszcze boli ale delikatnie. :)
Teraz tylko czekac na wizyte zeby bylo wszystko wporzadku i bilo serduszko.
Za Was wszystkie trzymam mocno kciuki. Na pewno sie uda. :*

reklama
Ja choc na wyjezdzie, analizuje kazda rzecz prawie tak jak w domu. Brzuch pobolewa tak samo jak @, tak cmi, a czasem zakluje. Ciagle sie denerwuje. I oczywiscie czuje ze okres przyjdzie. A za Ciebie trzymam kciuki.

Ja choc na wyjezdzie, analizuje kazda rzecz prawie tak jak w domu. Brzuch pobolewa tak samo jak @, tak cmi, a czasem zakluje. Ciagle sie denerwuje. I oczywiscie czuje ze okres przyjdzie. A za Ciebie trzymam kciuki.
Nie analizuj kochana tylko spędzaj miło czas i relaksuj się! Relaks też nam jest potrzebny. ;)
Spróbuj żyć dniem dzisiejszym - masz wakacje to korzystaj - bo jak jednak okres nie przyjdzie to na takie beztroskie wakacje sobie już nie pozwolisz

@jolancik a co u Ciebie? Podczytuje wątek ivf ale tez Cię tam dawno nie widziałam [emoji6]jak przygotowania?

Witaj @Evelevel u mnie dobrze. Właśnie się urlopuje ;) dlatego dawno tu nie zaglądałam. U mnie dobrze, spędziłam cudowny tydzień w Karpaczu i troche licze na cud (starania naturalne) dziś mam 19dc więc zobaczymy. Troche zmieniłam leki mężowi tzn. oprócz Androvit dodałam mu selen i cynk a także ACC Optima (poleciła mi taki zestaw koleżanka a starali się rok, jej mąż też ma obniżoną ruchliwość i zalecił mu to androlog. Udało im się zaciążyć a brał to 2 tygodnie) Jeżeli tym razem to nie przyniesie rezultatu we wrześniu zmieniam lekarza, którego poleciła mi koleżanka. Na ivf niestety na razie mnie nie stać ;(
Witam także nowe dziewczyny bo widze sporo nowych nicków :)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Hej;), jestem tu nowa, 3 dni temu mialam pierwsze IUI w klinice NOVUM. Mialam inseminacje na nie peknietym pecherzyku, zastrzyk ovitelle 24 godziny przed inseminacja. Czy komus tutaj sie udalo? ktos sie leczyl w tej klinice? za 13 dni krew! nie moge sie doczekac! Pozdrawiam :)

Hej;), jestem tu nowa, 3 dni temu mialam pierwsze IUI w klinice NOVUM. Mialam inseminacje na nie peknietym pecherzyku, zastrzyk ovitelle 24 godziny przed inseminacja. Czy komus tutaj sie udalo? ktos sie leczyl w tej klinice? za 13 dni krew! nie moge sie doczekac! Pozdrawiam :)
Hej. :) tez jestem po pierwszej iui i mam nadzieje ze ostatniej bo wg wynikow z krwi udalo sie za pierwszym razem. Tez bylam na zastrzyku tyle ze mialam iui na pekajacym pecherzyku.
Teraz musisz duzo odpoczywac niestresowac sie i myslec pozytywnie. :)

Hej. :) tez jestem po pierwszej iui i mam nadzieje ze ostatniej bo wg wynikow z krwi udalo sie za pierwszym razem. Tez bylam na zastrzyku tyle ze mialam iui na pekajacym pecherzyku.
Teraz musisz duzo odpoczywac niestresowac sie i myslec pozytywnie. :)

GRATULACJE!!! Super! ;););) a po jakim czasie zrobilas test z krwi? w dniu spodziewanej miesiaczki czy wczesniej? Jeszcze raz gratulacje!! ;)

reklama
GRATULACJE!!! Super! ;););) a po jakim czasie zrobilas test z krwi? w dniu spodziewanej miesiaczki czy wczesniej? Jeszcze raz gratulacje!! ;)
Test z krwi robilam 14 dni po iui i po dwoch dniach powtarzalam zeby sprawdzic czy rosnie. To bylo trzy i jeden dzien przed planowana miesiaczka. Dzis powinnam dostac miesiaczki..... poki co nie ma :)

Do góry