Ja to majówkę spedze w pracy :/ no chyba, że beta będzie wskazywała na ciążę to wtedy L4 ;PDziewCZyny jakie plany na ten week ... pogoda Nam nie dopisuje.... A macie jakieś plany na majoweczke ??
reklama
MoKa
Fanka BB :)
Ja lipa... małpa przyszła więc najchętniej nie wychodziłabym z łóżka a majówkę spędzę na dawaniu sobie zastrzyków i USG - mam nadzieję, że jakoś da rade mimo wolnych dni no i przygotowuję się do powrotu do pracy bo l4 mi się kończy po laparoskopii a że było długie to muszę zrobić badania okresowe i inne gówna...
No my też spędzimy na jezdzeniu do kliniki...ale cieszę się że tydZień wolnego od pracy ... trochę odpoczynku psychicznego...... może jak będzie ładnie jakiś grill się zrobi.... właśnie przeczytałam ze dziewczyna z naszej miejscowości zmarła na raka i zostawiła synka ... walczyła zbieralismy pieniążki na leczenie Ale sie nie udało.. . trzeba cieszyć się każdym dniem i zdrowiem..... ehh
kamisia871
Dzieje się tutaj, zaciążone wielkie gratulacje i przyrostu bety życzę !!!! No i spokojnej ciąży!!!
Zuzik napisała wiele mądrych rzeczy także popieram!!
Nowe staraczki witam oraz życzę wytrwałości i wiary !!!! Ta droga nie jest prosta, jednak musimy wierzyć w powodzenie !!! Bo po co robić coś w co się kompletnie nie wierzy ???!!!
Froncia również widziałam, że walka zakończyła się tragicznie.... od rana na fb ludzie udostępniają tę smutną wiadomość. Młoda dziewczyna, a tak to się skończyło...dziś jesteś, jutro Cię nie ma....dlatego cieszmy się z każdego dnia, z tego co mamy i wśród comiesięcznego bólu i smutku bierzmy życie garściami !!!!
-----------------------------
Musisz być silna (mamusiu)....masz dla kogo żyć !!!
A[*] S[*] E[*]
Zuzik napisała wiele mądrych rzeczy także popieram!!
Nowe staraczki witam oraz życzę wytrwałości i wiary !!!! Ta droga nie jest prosta, jednak musimy wierzyć w powodzenie !!! Bo po co robić coś w co się kompletnie nie wierzy ???!!!
Froncia również widziałam, że walka zakończyła się tragicznie.... od rana na fb ludzie udostępniają tę smutną wiadomość. Młoda dziewczyna, a tak to się skończyło...dziś jesteś, jutro Cię nie ma....dlatego cieszmy się z każdego dnia, z tego co mamy i wśród comiesięcznego bólu i smutku bierzmy życie garściami !!!!
-----------------------------
Musisz być silna (mamusiu)....masz dla kogo żyć !!!
A[*] S[*] E[*]
MoKa
Dziewczyny a czy którejś z Was ginekolog przypisał wiagre na cienkie endometrium??
Ja dostawałam estrogen
Ja dostałam estrofem, aspiryne i sildenafil czyli wiagreJa dostawałam estrogen
Lake882
Dziewczyny walczcie !
Nie poddawajcie się !
Wiem ze jest ciężko, sama po iui miałam wrażenie ze nic z tego nie będzie. Jeszcze w Wielką Sobotę ryczałam pokryjomu żeby mąż nie widział, zrobilam sikańca i nic nie było a za 2 dni zrobiłam betę i okazało się ze jest.
Trzymam kciuki za Was wszystkie !
Nie poddawajcie się !
Wiem ze jest ciężko, sama po iui miałam wrażenie ze nic z tego nie będzie. Jeszcze w Wielką Sobotę ryczałam pokryjomu żeby mąż nie widział, zrobilam sikańca i nic nie było a za 2 dni zrobiłam betę i okazało się ze jest.
zuzik85
Lake, jak się czujesz? Robiłaś powtórkę bety? Ładnie przyrasta?Dziewczyny walczcie !
Nie poddawajcie się !
reklama
Lake882
Lake, jak się czujesz? Robiłaś powtórkę bety? Ładnie przyrasta?
Dziękuje że pytasz ☺
1 beta 27
2 beta po 48h72
Trzeciej bety już nie robiłam, bo wyniki byłyby na poniedziałek popołudniu dopiero a rano mam wizytę u gin.
Czuje się jakby mnie traktor przejechał ! leżę 22h na dobę, wszystko mnie boli(krzyż, brzuch, sutki, głowa ), cały czas śpię i najgorzej bo jakieś przeziębienie mnie dopadło.
A tak poza tym to euforia ☺
Podziel się: