reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Witam nowe dziewczyny, które walczą o swój mały, wielki cud ;) Prowadzę tu kalendarz w którym zapisujemy, którą z nas co czeka w danym dniu - taka nasza przypominajka, jak chcecie to Was dopiszę :)

,, Nigdy nie jest za późno, żeby zacząć od nowa,
żeby pójść inną drogą i raz jeszcze spróbować.
Nigdy nie jest za późno, by na stacji złych zdarzeń,
złapać pociąg ostatni i dojechać do marzeń.,,

KWIECIEŃ

24 - gooossia17 – beta hcg
26 - MoKa - testowanie
28 - Sylviia - beta hcg
29 – cikulinka - testowanie

MAJ

02 - froncia - monitoring cyklu i IUI
4/5 - jolancik - testowanie/ beta
11 – zuzik85 - testowanie po naturalnych staraniach

CZERWIEC

09-11 – Evelevel – badania szpitalne

Nigdy się nie poddawaj. Nigdy, nigdy i jeszcze raz nigdy

Ostatnia edycja:
Witam nowe dziewczyny, które walczą o swój mały, wielki cud ;) Prowadzę tu kalendarz w którym zapisujemy, którą z nas co czeka w danym dniu - taka nasza przypominajka, jak chcecie to Was dopiszę :)
Pewnie ze chce :) 18 kwietnia miałam pierwszą IUI a 28 kwietnia mam zrobić bete, coś jeszcze podać?

Ostatnia edycja:
Jasne, że chcę tylko na razie chyba nie mam co podawać :( Testowanie wypada mi na 26.04 ale dziś zaczął mnie mega brzuch boleć na @ i plecy więc chyba nie zdążę testować nawet. IUI zależy od tego kiedy przyjdzie @ bo od 2 dc mam brać zastrzyki a od 8 dc zaczynamy USG i sprawdzanie pęcherzyków

Jasne, że chcę tylko na razie chyba nie mam co podawać :( Testowanie wypada mi na 26.04 ale dziś zaczął mnie mega brzuch boleć na @ i plecy więc chyba nie zdążę testować nawet. IUI zależy od tego kiedy przyjdzie @ bo od 2 dc mam brać zastrzyki a od 8 dc zaczynamy USG i sprawdzanie pęcherzyków
Mnie dziś zaczął boleć brzuch jak na @, ale może tak ma być, może to zagniezdzenie? Jest taka możliwość? Jestem 4 dni po iui i tego samego dnia pękł pecherzyk

Mnie dziś zaczął boleć brzuch jak na @, ale może tak ma być, może to zagniezdzenie? Jest taka możliwość? Jestem 4 dni po iui i tego samego dnia pękł pecherzyk
Wszystko jest możliwe ;) ja miałam wczoraj IV iui, podane nasienie miałam przed 14tą a wieczorem koło 20tej bolało mnie podbrzusze jak na owulację i dziś przed południem też. Więc liczę na to że coś się "tam" dzieje ;)

reklama
Do góry