panierkaa90
Fanka BB :)
Witam rowiesniczko [emoji3]Tak w Gyncentrum, leczę się tam od listopada, i do tej pory jest ok Ty też w Kato? Mam 27 lat
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witam rowiesniczko [emoji3]Tak w Gyncentrum, leczę się tam od listopada, i do tej pory jest ok Ty też w Kato? Mam 27 lat
Nie ja w Warszawie, ale pochodze ze Ślaska Wiek mamy podobny ja 28Tak w Gyncentrum, leczę się tam od listopada, i do tej pory jest ok Ty też w Kato? Mam 27 lat
Ja nie mam, jak będzie jedno to już będę spełniona.Macie już dzieci? ja nie, a bardzo bym chciała trójkę myślicie, że wyrobie się przed 40-stką ?
My tez nie mamy... marzy nam sie parka Na pewno sie udaMacie już dzieci? ja nie, a bardzo bym chciała trójkę myślicie, że wyrobie się przed 40-stką ?
Tylko, ze ja przy pomocy in vitro. Ale caly czas do Was zaglądam i trzymam mocno kciuki[emoji7] [emoji8]Jak cikulinka przerwie zla pasje, to wiosna bedzie dla nas cudowna
W sumie to Oska nasza przerwala
Hej, witamy. Przy PCO i problemach z cukrem to masz szczęście, że na cyklu naturalnym. Ja te samy problemy i niestety IUI tylko na stymulowanych. Niestety teraz już tylko in vitro mi zostało.IUI miałam na cyklu naturalnym, ja mam pcos, niedoczynność tarczycy, problemy z cukrem, mój maż słabe parametry nasienia, leczymy się w Katowicach
Hej, witamy. Przy PCO i problemach z cukrem to masz szczęście, że na cyklu naturalnym. Ja te samy problemy i niestety IUI tylko na stymulowanych. Niestety teraz już tylko in vitro mi zostało.
Tak....jedna inseminacja-nieudana , wszystko ładnie,pięknie, a ciąży nie ma 2 lata i 7 miesięcy jeszcze jedna iui i in vitro. ..