reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    294
Okresu powinnam dostać dzisiaj, pęcherzyk nie pękł jak byłam na monitoringu 17.03 miał ten sam rozmiar co w dniu inseminacji, zrobiło sie w nim takie jakby dziurki z powietrzem dlatego lekarz stwierdził ze sie zneutralizował i inseminacja wykonana na marne. Po inseminacji nic nigdy nie zażywałam, przed okresem zawsze bolały mnie piersi , test robiłam w poniedziałek wynik negatywny. Nie licze na ciąże po tym co mi powiedział lekarz na monitoringu
Jak ostatnia @ miałaś 3 marca to dziś jest twój 27 dzień cyklu jeśli dobrze liczę to jutro lub pojutrze kolejne krwawienie. A miałaś tylko jeden pęcherzyk?

reklama
Przepraszam z pośpiechu źle napisałam okres miałam 02.03. W sumie były 3 pęcherzyki dwa dni po inseminacji ten mniejszy od dominującego miał 17 mm ale lekarz stwierdził ze i tak pozamiatane bo ciałko żółte było w tym większym, niewiem nie ogarniam już tego z nerwów zapomniałam połowe rzeczy które mówił

Przepraszam z pośpiechu źle napisałam okres miałam 02.03. W sumie były 3 pęcherzyki dwa dni po inseminacji ten mniejszy od dominującego miał 17 mm ale lekarz stwierdził ze i tak pozamiatane bo ciałko żółte było w tym większym, niewiem nie ogarniam już tego z nerwów zapomniałam połowe rzeczy które mówił
Spokojnie. Nie denerwuj się. Jeśli nie ma @ to zawsze trzeba mieć nadzieję... Może zrób dziś test jeśli nie dostaniesz @ to do lekarza na usg. Ale jak sa torbiele to krwawienie występuje normalnie.

Odebrałam wyniki podstawowe krwi.
TSH 1,533
AntyTPO i antyTG w normie
D3 po suplementacji 2 tygodniowej z 5 na 33(dolna granica normy :) )
Mam problem z morfologia
EO% 9 (0,7-5,8)
BASO% 1,3.(0,1-1,2)
PLT 423 (160-370)
Czy możecie powiedzieć czy operacja wycięcia woreczka mogła mieć wpływ na takie wyniki???

5.04 ide na wizyte monitorujaca przed IUI(dlaczego mąż musi przy tym byc???). Nie bedzie mojego lekarza tylko inny mnie przyjmie. INVICTA WAWA dr Neuberga ktos zna, jakas opinia?
Może musi zgodę podpisać. Wczoraj byłam na monitoringu i lekarz od razu poprosił bym weszła z mężem. Zdziwiłam się bo nigdy nie prosił a na moje zdziwienie odpowiedział że potrzebuję kolejnej zgody na iui. Całe szczęście że mąż akurat był...

reklama
Cikulinka jest mi bardzo przykro... miałam wielką nadzieję że sie Tobie udało...... oby w koncu się udało..... co ivf to my też chyba ze 3 lata byśmy musieli zbierać......mam nadzieje ze do tego niw dojdzie i uda Nam sie z pomóca inseminacji.... teraz każdy grosz odkładamy na tj żeby nie na iui następne w razie w.... niestety... cikulinka a przypomnij co u Was przyczyną niepowodzeń??

Ostatnia edycja:
Do góry