natalix0
Fanka BB :)
Ale fajny prezent; )najlepszy. ....!!!!!Dziękuję. Dziś mojego męża urodziny więc liczę na szczęście dla niego
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale fajny prezent; )najlepszy. ....!!!!!Dziękuję. Dziś mojego męża urodziny więc liczę na szczęście dla niego
Wytrzymaj do rana obyś jutro zobaczyla dwie kreski! !!!Dziewczęta no więc jestem małpy nadal nie ma test zakupiony zrobię chyba rano będzie lepszy mocz no chyba ze nie zdążę co się ma nie stać bo mają być 2 kręci i juz
Tez 3mam kciuki. B. malo jest nas z aidCześć dziewczyny. Dzisiaj miałam Aid w 18 dniu cyklu. Angelawwa pytałaś kto. Jest to moje trzecie podejście. Przypomnę że drugie było udane ale ciąża pozamaciczna mam nadzieję że tym razem wszystko się uda i będzie dobrze. Wierzę w to bardzo. Trzymam kciuki za was wszystkie
Wytrzymaj do rana! Jeśli zrobisz teraz i wyjdzie jedna krecha to będziesz rozmyślała czy mocz nie był za mało zagęszczonyDziewczęta no więc jestem małpy nadal nie ma test zakupiony zrobię chyba rano będzie lepszy mocz no chyba ze nie zdążę co się ma nie stać bo mają być 2 kręci i juz
Ginekolog sam moze dac Ci skierowanie ogolne do szpitala na HSG, nie musi byc do konkretnego szpitala Zawsze to kilka setek do przoduA to jakieś rozwiązanie, w końcu ginek na NFZ od czego jest? Co prawda dostałam od niego skierowanie do kliniki leczenia niepłodności,ale w sumie poszłam zupełnie gdzieś indziej niż przez niego rekomendowaną, jestem ze śląska, zaraz wrzucę w wyszukiwarkę gdzie takie badanie robią
Ale super. Trzymam kciuki kochana.Dziewczęta no więc jestem małpy nadal nie ma test zakupiony zrobię chyba rano będzie lepszy mocz no chyba ze nie zdążę co się ma nie stać bo mają być 2 kręci i juz
Strasznie trzymam kciuki a jednocześnie strasznie zazdroszczę [emoji22] przepraszam. .Dziewczęta no więc jestem małpy nadal nie ma test zakupiony zrobię chyba rano będzie lepszy mocz no chyba ze nie zdążę co się ma nie stać bo mają być 2 kręci i juz