reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
My jak zwykle ostatnio przelotem. Staram się nadrabac czytanie ale różnie o wychodzi.
Witam kolejne nowe użytkowiczki i dużo szczęścia życzę !

Co was tak wymiotło z kalendarza? Mam nadzieję, że to tylko przesilenie wiosenne a nie jakieś poddawanie się ?
Pozdrawiamy!
Czesc Vaderka! jak Twoja malutka? Zyjesz jeszcze dajesz rade? :) Ja zaczynam ivf w tym cyklu. Za tydzien okres i od 2 dc ruszam ze stymulacja :):) trzymaj kciuki!

reklama
Za mną 2 iui na cyklu naturalnym. Miałam przystąpić do trzeciej ale okazało się w 14 d.c,że jestem już po owulacji! Testy LH tym razem zawiodły...byłam załamana. Przez następne dwa cykle nie będzie szansy powtórzyć inseminacji bo męża nie będzie akurat w magicznym czasie...pech. Dlatego postanowiliśmy przejść do planu B czyli in vitro.
Bądź dobrej myśli!!! Inseminacja w końcu musi się komuś udać;)
Ja też się boję, że w tym cyklu owulacja przyjdzie szybciej -juz dzisiaj dość czuję jajniki a to dopiero 8 dc! Wizyta na sobotę czyli 12dc. .Jestem dobrej myśli i staram się nie zamartwiać;) kiedyś musi się udać!

Ja też się boję, że w tym cyklu owulacja przyjdzie szybciej -juz dzisiaj dość czuję jajniki a to dopiero 8 dc! Wizyta na sobotę czyli 12dc. .Jestem dobrej myśli i staram się nie zamartwiać;) kiedyś musi się udać!
12d.c brzmi rozsądnie :) Trzymam kciuki żeby tym razem udało się!!!!!!:):):)

Cikulinka trzymam kciuki !!!!! :))))) U mnie 9dni po IUI i dzis bardzo mnie boli macica ... Dyskomfort masakra...

No ja nie wiem jeszcze co zrobie czy sikanca czy bete, bo jal bede odczuwala @ to dam sobie spokoj ze wszystkim... Kazdy ma swoje zdanirle co do sikancow ;)

Cześć dziewczyny. Dzisiaj miałam Aid w 18 dniu cyklu. Angelawwa pytałaś kto. Jest to moje trzecie podejście. Przypomnę że drugie było udane ale ciąża pozamaciczna :( mam nadzieję że tym razem wszystko się uda i będzie dobrze. Wierzę w to bardzo. Trzymam kciuki za was wszystkie

Cześć dziewczyny. Dzisiaj miałam Aid w 18 dniu cyklu. Angelawwa pytałaś kto. Jest to moje trzecie podejście. Przypomnę że drugie było udane ale ciąża pozamaciczna :( mam nadzieję że tym razem wszystko się uda i będzie dobrze. Wierzę w to bardzo. Trzymam kciuki za was wszystkie
To odpoczywaj i się nie stresuj:)Trzymam kciuki za powodzenie!

reklama
Dziewczęta no więc jestem małpy nadal nie ma test zakupiony zrobię chyba rano będzie lepszy mocz no chyba ze nie zdążę co się ma nie stać bo mają być 2 kręci i juz

Do góry