Czesc Vaderka! jak Twoja malutka? Zyjesz jeszcze dajesz rade? Ja zaczynam ivf w tym cyklu. Za tydzien okres i od 2 dc ruszam ze stymulacja trzymaj kciuki!My jak zwykle ostatnio przelotem. Staram się nadrabac czytanie ale różnie o wychodzi.
Witam kolejne nowe użytkowiczki i dużo szczęścia życzę !
Co was tak wymiotło z kalendarza? Mam nadzieję, że to tylko przesilenie wiosenne a nie jakieś poddawanie się ?
Pozdrawiamy!
reklama
natalix0
Fanka BB :)
Ja też się boję, że w tym cyklu owulacja przyjdzie szybciej -juz dzisiaj dość czuję jajniki a to dopiero 8 dc! Wizyta na sobotę czyli 12dc. .Jestem dobrej myśli i staram się nie zamartwiać kiedyś musi się udać!Za mną 2 iui na cyklu naturalnym. Miałam przystąpić do trzeciej ale okazało się w 14 d.c,że jestem już po owulacji! Testy LH tym razem zawiodły...byłam załamana. Przez następne dwa cykle nie będzie szansy powtórzyć inseminacji bo męża nie będzie akurat w magicznym czasie...pech. Dlatego postanowiliśmy przejść do planu B czyli in vitro.
Bądź dobrej myśli!!! Inseminacja w końcu musi się komuś udać
Bubu19821
Clo 1x2Ojej Bardzo dużo pęcherzyków! Jaka Ty masz stymulację?
Nina001
12d.c brzmi rozsądnie Trzymam kciuki żeby tym razem udało się!!!!!!Ja też się boję, że w tym cyklu owulacja przyjdzie szybciej -juz dzisiaj dość czuję jajniki a to dopiero 8 dc! Wizyta na sobotę czyli 12dc. .Jestem dobrej myśli i staram się nie zamartwiać kiedyś musi się udać!
natalix0
No to trzymam kciuki aby pięknie rosły; )Clo 1x2
Cikulinka trzymam kciuki !!!!! )))) U mnie 9dni po IUI i dzis bardzo mnie boli macica ... Dyskomfort masakra...
No ja nie wiem jeszcze co zrobie czy sikanca czy bete, bo jal bede odczuwala @ to dam sobie spokoj ze wszystkim... Kazdy ma swoje zdanirle co do sikancow
No ja nie wiem jeszcze co zrobie czy sikanca czy bete, bo jal bede odczuwala @ to dam sobie spokoj ze wszystkim... Kazdy ma swoje zdanirle co do sikancow
meg86
Cześć dziewczyny. Dzisiaj miałam Aid w 18 dniu cyklu. Angelawwa pytałaś kto. Jest to moje trzecie podejście. Przypomnę że drugie było udane ale ciąża pozamaciczna mam nadzieję że tym razem wszystko się uda i będzie dobrze. Wierzę w to bardzo. Trzymam kciuki za was wszystkie
natalix0
To odpoczywaj i się nie stresujTrzymam kciuki za powodzenie!Cześć dziewczyny. Dzisiaj miałam Aid w 18 dniu cyklu. Angelawwa pytałaś kto. Jest to moje trzecie podejście. Przypomnę że drugie było udane ale ciąża pozamaciczna mam nadzieję że tym razem wszystko się uda i będzie dobrze. Wierzę w to bardzo. Trzymam kciuki za was wszystkie
meg86
Dziękuję. Dziś mojego męża urodziny więc liczę na szczęście dla niegoTo odpoczywaj i się nie stresujTrzymam kciuki za powodzenie!
reklama
Podziel się: