Bardzo bym chciała i staram się Generalnie po tej próbie żadnych bóli ani plamień ani nicTrzymam kciuki !!! a po IUI jakos na dniach zle sie cxulas? Bolal Cie brzuch czy cos? Czekam na dobre wiesci !!!! Trzeba przerwac te zle wiadomosci i zaczynamy z dobrymi wiadomosciami !!! Ty zaczynasz kochana !
reklama
My w Lublinie i dr Wdowiaka.
Aaaa, ja z Trójmiasta, także nazwisko nic mi nie mówi jak postępy?
jolancik
Fanka BB :)
O widzisz też jestem ciekawa opinii tych tabl. Bo właśnie wczoraj Pani doktor też zapisała mi Aromek i gdybym zdecydowała się podejść do 4 iui, to mam je brć od 3 dc przez 5 dni po jednej tabl. Póki co to przede mną trzecie podejście jutro (jeszcze na clo) i obym nie musiała wykupywać tych nowych...Hej kobetki.
Witam nowe kolezanki, Zylwia 3mam mocno kciukasy
Ja w sobote wrocilam ze szpitala, w piatek wycieli mi pecherzyk zolciowy, Niedziele fatalnie znosilam, ale dzis juz jest lepiej.
Byłam dzis w invicta, lekarz zrobil mi usg, mam wykupione tabletki AROMEK, ktore mam brac od 2dc. W 7-8dc mam przyjsc na wizyte monitorujaca i lecimy z pierwszym AID
Czy ktoras z was zna te tabletki? Jestem taka podekscytowana
Jolancik o ktorej masz jutro IUI ?)) bo caly dzien jestem w pracy i chce trzymac kciuki !!!!!O widzisz też jestem ciekawa opinii tych tabl. Bo właśnie wczoraj Pani doktor też zapisała mi Aromek i gdybym zdecydowała się podejść do 4 iui, to mam je brć od 3 dc przez 5 dni po jednej tabl. Póki co to przede mną trzecie podejście jutro (jeszcze na clo) i obym nie musiała wykupywać tych nowych...
Jaka
Początkująca w BB
Witam was serdecznie 8 marca zaczelam swoja przygode z gonalem 900 f w dawkach 75ml w piatek bylam na echo i wyszlo ze jajeczko male dzisiaj natomiast okazalo sie ze mam 4 jajeczka 14,5-16,9mm a poniewaz wczoraj sie kochalismy musialam wziasc tabletke "po". Teraz musze czekac az do nastepnej @ a tymczasem zalecili nam sex w gumeczkach...czyli kolejne 1,5 mca czekania
Dzisiaj jest już 5 dni po transferze. Jeszcze tydzień i betujemy. Boje sie robienia testów w domu. Postaram się cierpliwie poczekać.Aaaa, ja z Trójmiasta, także nazwisko nic mi nie mówi jak postępy?
jolancik
Dziękuję Zylwia! O 7.30 muszę być w poradni by się zarejestrować. Jeśli z czasem będzie tak jak ostatnio to koło 10tej powinnam już mieć za sobąJolancik o ktorej masz jutro IUI ?)) bo caly dzien jestem w pracy i chce trzymac kciuki !!!!!
To trzymamy kciukiDziękuję Zylwia! O 7.30 muszę być w poradni by się zarejestrować. Jeśli z czasem będzie tak jak ostatnio to koło 10tej powinnam już mieć za sobą
reklama
jolancik
Dzięki dziewczyny przyda mi się Wasze wsparcie, bo trochę się boję i denerwuje tak jak za pierwszym razem, a przecież to moje 3 podejście... ehhh.... za drugim razem było lepiej jakoś mniej to przeżywałam, inaczej myślałam, a teraz na nowo mi się odmieniło i wszystkie troski wróciły...
Podziel się: