Bardzo bym chciała i staram się Generalnie po tej próbie żadnych bóli ani plamień ani nicTrzymam kciuki !!!a po IUI jakos na dniach zle sie cxulas? Bolal Cie brzuch czy cos? Czekam na dobre wiesci !!!! Trzeba przerwac te zle wiadomosci i zaczynamy z dobrymi wiadomosciami !!! Ty zaczynasz kochana !
![]()
reklama
My w Lublinie i dr Wdowiaka.
Aaaa, ja z Trójmiasta, także nazwisko nic mi nie mówi
jolancik
Fanka BB :)
O widzisz też jestem ciekawa opinii tych tabl. Bo właśnie wczoraj Pani doktor też zapisała mi Aromek i gdybym zdecydowała się podejść do 4 iui, to mam je brć od 3 dc przez 5 dni po jednej tabl. Póki co to przede mną trzecie podejście jutro (jeszcze na clo) i obym nie musiała wykupywać tych nowych...Hej kobetki.
Witam nowe kolezanki, Zylwia 3mam mocno kciukasy
Ja w sobote wrocilam ze szpitala, w piatek wycieli mi pecherzyk zolciowy, Niedziele fatalnie znosilam, ale dzis juz jest lepiej.
Byłam dzis w invicta, lekarz zrobil mi usg, mam wykupione tabletki AROMEK, ktore mam brac od 2dc. W 7-8dc mam przyjsc na wizyte monitorujaca i lecimy z pierwszym AID
Czy ktoras z was zna te tabletki? Jestem taka podekscytowana![]()
Jolancik o ktorej masz jutro IUI ?O widzisz też jestem ciekawa opinii tych tabl. Bo właśnie wczoraj Pani doktor też zapisała mi Aromek i gdybym zdecydowała się podejść do 4 iui, to mam je brć od 3 dc przez 5 dni po jednej tabl. Póki co to przede mną trzecie podejście jutro (jeszcze na clo) i obym nie musiała wykupywać tych nowych...
Jaka
Początkująca w BB
Witam was serdecznie 8 marca zaczelam swoja przygode z gonalem 900 f w dawkach 75ml w piatek bylam na echo i wyszlo ze jajeczko male dzisiaj natomiast okazalo sie ze mam 4 jajeczka 14,5-16,9mm a poniewaz wczoraj sie kochalismy musialam wziasc tabletke "po". Teraz musze czekac az do nastepnej @ a tymczasem zalecili nam sex w gumeczkach...czyli kolejne 1,5 mca czekania
Dzisiaj jest już 5 dni po transferze. Jeszcze tydzień i betujemy. Boje sie robienia testów w domu. Postaram się cierpliwie poczekać.Aaaa, ja z Trójmiasta, także nazwisko nic mi nie mówijak postępy?
jolancik
Dziękuję Zylwia! O 7.30 muszę być w poradni by się zarejestrować. Jeśli z czasem będzie tak jak ostatnio to koło 10tej powinnam już mieć za sobąJolancik o ktorej masz jutro IUI ?)) bo caly dzien jestem w pracy i chce trzymac kciuki !!!!!
![]()
To trzymamy kciukiDziękuję Zylwia! O 7.30 muszę być w poradni by się zarejestrować. Jeśli z czasem będzie tak jak ostatnio to koło 10tej powinnam już mieć za sobą![]()
reklama
jolancik
Dzięki dziewczyny
przyda mi się Wasze wsparcie, bo trochę się boję i denerwuje tak jak za pierwszym razem, a przecież to moje 3 podejście... ehhh.... za drugim razem było lepiej jakoś mniej to przeżywałam, inaczej myślałam, a teraz na nowo mi się odmieniło i wszystkie troski wróciły...
Podziel się: