reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    294
reklama
To była pierwsza.. w tym roku 27.
Panierkaa90 nie martw się, spokojnie podejdź do drugiej. Podobno większość dziewczyn w drugiej zachodzi ( nie wiem dlaczego tak się dzieje ale wyczytałam to na innym forum) . Ja też jestem po pierwszej iui i za tydzień będę testowała. Sama nie czuję że się uda i załamuje się tym ale z drugą iui wiąże już większe nadzieję. Więc glowa do góry i jak dobrze doczytałam to jeszcze masz szansę ;-)

Ehh.. jakoś straciłam resztki pozytywnego nastawienia.. teraz juz tylko myślę co dalej.. podchodzić do kolejnej IUI czy raczej przy endometriozie jest to i tak spisane na straty ?? Rozważać inna możliwość. . ?? Najgorzej boje się ze nie zdążę. . Ze dostane teraz @ i torbiele znów wrócą [emoji24] [emoji24] [emoji24] [emoji24]
Ja bym podchodzila do in vitro.

reklama
In vitro jest bardzo kosztowne a po pierwszej iui nie ma co się poddawać. Może warto dać jeszcze szansę i podejść ew do 3 iui. Najlepiej powinien wypowiedzieć się dobry lekarz. Ja też być może podejdę do in vitro ale najpierw chce wykorzystać iui...
Podejde jeszcze do jednej IUI jeżeli nic z tego nie wyjdzie pozostanie juz tylko in vitro... póki co nadal nie mam @ ani żadnych znaków by zaraz miała nadejść. . Żadnych ciążowych znaków również nie mam.. poza tym test robiony w dniu spodziewanej miesiaczki raczej nie kłamie.

Do góry