jasani
Fanka BB :)
Zrób test z krwi, będzie pewny.Niestety nie tym razem [emoji22][emoji22][emoji22] test negatywny.. ale @ nadal nie ma...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zrób test z krwi, będzie pewny.Niestety nie tym razem [emoji22][emoji22][emoji22] test negatywny.. ale @ nadal nie ma...
To była pierwsza.. w tym roku 27.A która to iui byla? Ile masz lat?Ja postanowiłam,ze robię dwie iui a później decyduje się na in vitro -szkoda czasu....w tym roku kończę 29lat!
Zaczekam do poniedziałku jeśli @ nie przyjdzie to zrobię jak piszesz.Zrób test z krwi, będzie pewny.
To po pierwszej się nie załamuj....To była pierwsza.. w tym roku 27.
Spokojnie, IUI też daje szansę na dziecko. Ja mam 34 lata i za sobą 4 IUI. Jak teraz się nie uda to wtedy startujemy z in vitro.To była pierwsza.. w tym roku 27.
Ja też mam 34 lata i jestem 6 dni po pierwszej iui.Spokojnie, IUI też daje szansę na dziecko. Ja mam 34 lata i za sobą 4 IUI. Jak teraz się nie uda to wtedy startujemy z in vitro.
Panierkaa90 nie martw się, spokojnie podejdź do drugiej. Podobno większość dziewczyn w drugiej zachodzi ( nie wiem dlaczego tak się dzieje ale wyczytałam to na innym forum) . Ja też jestem po pierwszej iui i za tydzień będę testowała. Sama nie czuję że się uda i załamuje się tym ale z drugą iui wiąże już większe nadzieję. Więc glowa do góry i jak dobrze doczytałam to jeszcze masz szansę ;-)To była pierwsza.. w tym roku 27.
Ja bym podchodzila do in vitro.Ehh.. jakoś straciłam resztki pozytywnego nastawienia.. teraz juz tylko myślę co dalej.. podchodzić do kolejnej IUI czy raczej przy endometriozie jest to i tak spisane na straty ?? Rozważać inna możliwość. . ?? Najgorzej boje się ze nie zdążę. . Ze dostane teraz @ i torbiele znów wrócą [emoji24] [emoji24] [emoji24] [emoji24]
In vitro jest bardzo kosztowne a po pierwszej iui nie ma co się poddawać. Może warto dać jeszcze szansę i podejść ew do 3 iui. Najlepiej powinien wypowiedzieć się dobry lekarz. Ja też być może podejdę do in vitro ale najpierw chce wykorzystać iui...Ja bym podchodzila do in vitro.
Podejde jeszcze do jednej IUI jeżeli nic z tego nie wyjdzie pozostanie juz tylko in vitro... póki co nadal nie mam @ ani żadnych znaków by zaraz miała nadejść. . Żadnych ciążowych znaków również nie mam.. poza tym test robiony w dniu spodziewanej miesiaczki raczej nie kłamie.In vitro jest bardzo kosztowne a po pierwszej iui nie ma co się poddawać. Może warto dać jeszcze szansę i podejść ew do 3 iui. Najlepiej powinien wypowiedzieć się dobry lekarz. Ja też być może podejdę do in vitro ale najpierw chce wykorzystać iui...