Ja dzisiaj miałam monitoring, dwa pecherzyki w lewym jajniku, ale estradiol niższy niż poprzednio. Dostałam zastrzyk a jutro o 16 IUI, to będzie 13dc. Poprzednio miałam w 14 i po stymulacji to chyba było za późno, bo już 12 dnia estradiol był wysoki, a pęcherzyk spory. Narazie jestem spokojna i staram się nie poddawać emocjom
reklama
Bubu19821
Fanka BB :)
Ja swoją pierwszą iui miałam też w 13 dc i tylko 17 h po pregnyl, wydaje mi się że za szybko bo pęcherzyki po zastrzykach pękają po chyba 36 h.... Dziś jest 4 dzień po IUI i właśnie zaczęłam brać duphaston. Nie wiem jak to będzie ale wydaje mi się że nie wyjdzie z tego nic... Ale staram się nie myśleć i czekam dzielnie do testu beta hcg.Wiecie co jutro ten monitoring boje się strasznie wiecie jak to będzie ostatnio miałam właśnie 13 dnia iui a jutro jest 13 dc. Boje się zeznów nie wyjdzie dziś wracając z pracy Jacek mi powiedział przecież i tak nic nie wyjdzie. ..zabolało cholernie dlaczego najniższa osoba w to nie wierzy ja się staram jak moge a on nawet nie próbuje wyć mi się chce
... po ostatnich 2 porażkach strasznie się ze mną kłóci ....a w zasadzie obwinial. ... przepraszam za moje wywody
Czemu zalecili Ci duphastan? Ja po żadnej IUI nie dostałam żadnych wspomagaczy...Ja swoją pierwszą iui miałam też w 13 dc i tylko 17 h po pregnyl, wydaje mi się że za szybko bo pęcherzyki po zastrzykach pękają po chyba 36 h.... Dziś jest 4 dzień po IUI i właśnie zaczęłam brać duphaston. Nie wiem jak to będzie ale wydaje mi się że nie wyjdzie z tego nic... Ale staram się nie myśleć i czekam dzielnie do testu beta hcg.
katharina203
Ja tez po 2 iui dostawalam duphaston...progesteron...Czemu zalecili Ci duphastan? Ja po żadnej IUI nie dostałam żadnych wspomagaczy...
Bubu19821
Na ewentualne podtrzymanie ciąży.. Nie zaszkodzi a może pomożeCzemu zalecili Ci duphastan? Ja po żadnej IUI nie dostałam żadnych wspomagaczy...
Bubu19821
Oprócz tego biorę estradiol, tak kazał lekarz. Podejrzewam że dla tego iż mam już swoje latka i mimo że wyniki wszystkie są ok to chce mnie wspomóc tabletkami.Czemu zalecili Ci duphastan? Ja po żadnej IUI nie dostałam żadnych wspomagaczy...
No ja to nie wiem jak tp jest byc w ciazy i ze to takie objawy jak na @ .. Trudno mi sobie to wyobrazic... A wiesz moze czemu moj prpgesteron wynosil 40.0 w 11 dniu po podaniu pregnylu ? Pani doktor mi napisala tylko ze bardzo ladny... A ja nigdy mie mialsm takiego progesteronu, co miesiac badam w tym czasie i mam od 10 -15....Trzymam kciuki za wszystkie z Was. W wolnych chwilach czytam, co u Was z nadzieją, że komuś się udało bo na pewno w końcu się uda
Napisane na LG-H955 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja niestety nie wiem za dużo nt progesteronu, przed ciążą był ok i potem nie badałam, więc nie pomogę.. Tylko czekać do dnia @ i albo beta albo test. Wiem, że łatwo się mówi ale trzeba czekać. Kiedy masz termin?No ja to nie wiem jak tp jest byc w ciazy i ze to takie objawy jak na @ .. Trudno mi sobie to wyobrazic... A wiesz moze czemu moj prpgesteron wynosil 40.0 w 11 dniu po podaniu pregnylu ? Pani doktor mi napisala tylko ze bardzo ladny... A ja nigdy mie mialsm takiego progesteronu, co miesiac badam w tym czasie i mam od 10 -15....
Kalendarzowo jutro jest dzien @ niestety nie moglam podejsc do IUI w tamtym cyklu ale mialam podany pregnyl zeby pekly pecherzyki zeby mi sie torbiele nie porobily doktorka powiedziala ze mam batdzo duza szanse zajsc naturalnie ale te bole sa faktycznie jak na @ ale juz nie pamietam kiedy ostatnio mnie tak bolaly piersi i byly takie wielsze ale to roznie mam no coz czekamy do jutra gora do czwartku ale sie nie nastawiam...Ja niestety nie wiem za dużo nt progesteronu, przed ciążą był ok i potem nie badałam, więc nie pomogę.. Tylko czekać do dnia @ i albo beta albo test. Wiem, że łatwo się mówi ale trzeba czekać. Kiedy masz termin?
reklama
Masz cierpliwość kobieto. Ja bym nie wytrzymala i poszlabym na bete [emoji4]Kalendarzowo jutro jest dzien @ niestety nie moglam podejsc do IUI w tamtym cyklu ale mialam podany pregnyl zeby pekly pecherzyki zeby mi sie torbiele nie porobily doktorka powiedziala ze mam batdzo duza szanse zajsc naturalnie ale te bole sa faktycznie jak na @ ale juz nie pamietam kiedy ostatnio mnie tak bolaly piersi i byly takie wielsze ale to roznie mam no coz czekamy do jutra gora do czwartku ale sie nie nastawiam...
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: