reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Ja dzisiaj miałam monitoring, dwa pecherzyki w lewym jajniku, ale estradiol niższy niż poprzednio. Dostałam zastrzyk a jutro o 16 IUI, to będzie 13dc. Poprzednio miałam w 14 i po stymulacji to chyba było za późno, bo już 12 dnia estradiol był wysoki, a pęcherzyk spory. Narazie jestem spokojna i staram się nie poddawać emocjom

reklama
Wiecie co jutro ten monitoring boje się strasznie wiecie jak to będzie ostatnio miałam właśnie 13 dnia iui a jutro jest 13 dc. Boje się zeznów nie wyjdzie dziś wracając z pracy Jacek mi powiedział przecież i tak nic nie wyjdzie. ..zabolało cholernie dlaczego najniższa osoba w to nie wierzy ja się staram jak moge a on nawet nie próbuje wyć mi się chce
... po ostatnich 2 porażkach strasznie się ze mną kłóci ....a w zasadzie obwinial. ... przepraszam za moje wywody
Ja swoją pierwszą iui miałam też w 13 dc i tylko 17 h po pregnyl, wydaje mi się że za szybko bo pęcherzyki po zastrzykach pękają po chyba 36 h.... Dziś jest 4 dzień po IUI i właśnie zaczęłam brać duphaston. Nie wiem jak to będzie ale wydaje mi się że nie wyjdzie z tego nic... Ale staram się nie myśleć i czekam dzielnie do testu beta hcg.

Ja swoją pierwszą iui miałam też w 13 dc i tylko 17 h po pregnyl, wydaje mi się że za szybko bo pęcherzyki po zastrzykach pękają po chyba 36 h.... Dziś jest 4 dzień po IUI i właśnie zaczęłam brać duphaston. Nie wiem jak to będzie ale wydaje mi się że nie wyjdzie z tego nic... Ale staram się nie myśleć i czekam dzielnie do testu beta hcg.
Czemu zalecili Ci duphastan? Ja po żadnej IUI nie dostałam żadnych wspomagaczy...

Trzymam kciuki za wszystkie z Was. W wolnych chwilach czytam, co u Was z nadzieją, że komuś się udało bo na pewno w końcu się uda ;)

Napisane na LG-H955 w aplikacji Forum BabyBoom
No ja to nie wiem jak tp jest byc w ciazy i ze to takie objawy jak na @ .. Trudno mi sobie to wyobrazic... A wiesz moze czemu moj prpgesteron wynosil 40.0 w 11 dniu po podaniu pregnylu ? Pani doktor mi napisala tylko ze bardzo ladny... A ja nigdy mie mialsm takiego progesteronu, co miesiac badam w tym czasie i mam od 10 -15....

No ja to nie wiem jak tp jest byc w ciazy i ze to takie objawy jak na @ .. Trudno mi sobie to wyobrazic... A wiesz moze czemu moj prpgesteron wynosil 40.0 w 11 dniu po podaniu pregnylu ? Pani doktor mi napisala tylko ze bardzo ladny... A ja nigdy mie mialsm takiego progesteronu, co miesiac badam w tym czasie i mam od 10 -15....
Ja niestety nie wiem za dużo nt progesteronu, przed ciążą był ok i potem nie badałam, więc nie pomogę.. Tylko czekać do dnia @ i albo beta albo test. Wiem, że łatwo się mówi ale trzeba czekać. Kiedy masz termin?

Ja niestety nie wiem za dużo nt progesteronu, przed ciążą był ok i potem nie badałam, więc nie pomogę.. Tylko czekać do dnia @ i albo beta albo test. Wiem, że łatwo się mówi ale trzeba czekać. Kiedy masz termin?

Kalendarzowo jutro jest dzien @ ;) niestety nie moglam podejsc do IUI w tamtym cyklu ale mialam podany pregnyl zeby pekly pecherzyki zeby mi sie torbiele nie porobily ;) doktorka powiedziala ze mam batdzo duza szanse zajsc naturalnie ale te bole sa faktycznie jak na @ ale juz nie pamietam kiedy ostatnio mnie tak bolaly piersi i byly takie wielsze ale to roznie mam ;) no coz czekamy do jutra gora do czwartku ale sie nie nastawiam... :)

reklama
Kalendarzowo jutro jest dzien @ ;) niestety nie moglam podejsc do IUI w tamtym cyklu ale mialam podany pregnyl zeby pekly pecherzyki zeby mi sie torbiele nie porobily ;) doktorka powiedziala ze mam batdzo duza szanse zajsc naturalnie ale te bole sa faktycznie jak na @ ale juz nie pamietam kiedy ostatnio mnie tak bolaly piersi i byly takie wielsze ale to roznie mam ;) no coz czekamy do jutra gora do czwartku ale sie nie nastawiam... :)
Masz cierpliwość kobieto. Ja bym nie wytrzymala i poszlabym na bete [emoji4]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry