Paulinko bardzo mi przykro... I co dalej? Przerwa, ivf? Nie załamuj się, chociaż wiem jak to trudno. Będzie jeszcze dobrze. Musimy tylko dłużej czekać niż inne kobietyDziewczynki. Beta spadła. U mnie koniec tego rozdziału, będą następne, ale już mam nadzieję ze szczęśliwym zakończeniem. Będę zaglądać co u Was słychać, trzymać kciuki
reklama
jolancik
Fanka BB :)
Bardzo mi przykro... ale przyjdzie czas, że jeszcze będzie dobrzeDziewczynki. Beta spadła. U mnie koniec tego rozdziału, będą następne, ale już mam nadzieję ze szczęśliwym zakończeniem. Będę zaglądać co u Was słychać, trzymać kciuki
jolancik
,, Nigdy nie jest za późno, żeby zacząć od nowa,
żeby pójść inną drogą i raz jeszcze spróbować.
Nigdy nie jest za późno, by na stacji złych zdarzeń,
złapać pociąg ostatni i dojechać do marzeń.,,
żeby pójść inną drogą i raz jeszcze spróbować.
Nigdy nie jest za późno, by na stacji złych zdarzeń,
złapać pociąg ostatni i dojechać do marzeń.,,
MARZEC
07 - anett96 – testowanie
08 – cikulinka – monitoring cyklu
10 – Oska305 – wizyta kontrolna w trakcie stymulacji
15 – jasani – beta hcg
18 - Bubu19821 - beta hcg
Nigdy się nie poddawaj. Nigdy, nigdy i jeszcze raz nigdy
Zylwia jak samopoczucie? Jakieś objawy betujesz w tym miesiącu?
Objawy owszem ale na @ bardzo mnie boli brzuch az w nocy sie budzilam...jutro mam dostac @ ... Zastanawiam sie czy podchodzic w tym cyklu? Teraz doktor zmienila mi na Lamette (chyba tak sie pisze)
Emilianka6966
No niestety przy takich okazjach jest człowiekowi najbardziej przykro; ( i do tego teksty typu: zobaczysz zobaczysz ciebie też to czeka wrrrwiecie co dziś koleżanka ze studiów nas odwiedziła z racji swoich 30 urodzin no i było spotkanie na torcie....powiem wam ze czułam się tam troche żle ,,,,,nie że mi nie odpowiadało towarzystwo ale wszyscy byli z dziećmi a ja......sama jak palec......takie to cieżki fakt ze wszyscy wiedzieli o moich problemach ale i tak było mi żle bo temat spadł na dzieci dzieci jakoś tak mi dziwnie........oj koniec tych moich wywodów bo zamulam....no i jakiś taki wisielczy humor przez to mam
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
Dziewczyny pisałam to już kilka razy ale napiszę jeszcze raz @ i ciąża to ten sam ból brzucha, w moim przypadku w ciąży delikatnie mocniejszy bo wybudzał mnie ze snu przy @ raczej się to nie zdarzało. To samo z bólem piersi itp. Dopóki @ się nie rozkręci to jest nadzieja!! Ten sam ból brzucha w różnym natężeniu i z przerwami (teraz delikatny i sporadycznie) mam od ponad 70 dni.Objawy owszem ale na @ bardzo mnie boli brzuch az w nocy sie budzilam...jutro mam dostac @ ... Zastanawiam sie czy podchodzic w tym cyklu? Teraz doktor zmienila mi na Lamette (chyba tak sie pisze)
Masz rację. Odpoczywam a potem do pracy lecę na 4 h. Pozdrawiam
Napisane na LG-H955 w aplikacji Forum BabyBoom
Trzymam kciuki za wszystkie z Was. W wolnych chwilach czytam, co u Was z nadzieją, że komuś się udało bo na pewno w końcu się uda
cikulinka
Wiecie co jutro ten monitoring boje się strasznie wiecie jak to będzie ostatnio miałam właśnie 13 dnia iui a jutro jest 13 dc. Boje się zeznów nie wyjdzie dziś wracając z pracy Jacek mi powiedział przecież i tak nic nie wyjdzie. ..zabolało cholernie dlaczego najniższa osoba w to nie wierzy ja się staram jak moge a on nawet nie próbuje wyć mi się chce
... po ostatnich 2 porażkach strasznie się ze mną kłóci ....a w zasadzie obwinial. ... przepraszam za moje wywody
... po ostatnich 2 porażkach strasznie się ze mną kłóci ....a w zasadzie obwinial. ... przepraszam za moje wywody
reklama
Bubu19821
Obwiniał bo sam nie umie sobie z tym poradzić. Łatwiej jest zrzucić winę na kogoś innego. W głębi duszy na pewno tak nie myśli.. Często się obwiniamy na wzajem by wyrzucić z siebie te zło i tą bezsilność.. Starania się o dziecko są tak samo trudne dla kobiety jak i mężczyzny i każdy inaczej sobie z tym radzi bądź i nie... Porozmawiaj na spokojnie, powiedz co cię boli...Wiecie co jutro ten monitoring boje się strasznie wiecie jak to będzie ostatnio miałam właśnie 13 dnia iui a jutro jest 13 dc. Boje się zeznów nie wyjdzie dziś wracając z pracy Jacek mi powiedział przecież i tak nic nie wyjdzie. ..zabolało cholernie dlaczego najniższa osoba w to nie wierzy ja się staram jak moge a on nawet nie próbuje wyć mi się chce
Podziel się: