reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Dziewczynki. Beta spadła. U mnie koniec tego rozdziału, będą następne, ale już mam nadzieję ze szczęśliwym zakończeniem. Będę zaglądać co u Was słychać, trzymać kciuki ;)
Paulinko bardzo mi przykro... I co dalej? Przerwa, ivf? Nie załamuj się, chociaż wiem jak to trudno. Będzie jeszcze dobrze. Musimy tylko dłużej czekać niż inne kobiety

reklama
,, Nigdy nie jest za późno, żeby zacząć od nowa,
żeby pójść inną drogą i raz jeszcze spróbować.
Nigdy nie jest za późno, by na stacji złych zdarzeń,
złapać pociąg ostatni i dojechać do marzeń.,,

MARZEC

07 - anett96 – testowanie
08 – cikulinka – monitoring cyklu
10 – Oska305 – wizyta kontrolna w trakcie stymulacji
15 – jasani – beta hcg
18 - Bubu19821 - beta hcg

Nigdy się nie poddawaj. Nigdy, nigdy i jeszcze raz nigdy

wiecie co dziś koleżanka ze studiów nas odwiedziła z racji swoich 30 urodzin no i było spotkanie na torcie....powiem wam ze czułam się tam troche żle ,,,,,nie że mi nie odpowiadało towarzystwo ale wszyscy byli z dziećmi a ja......sama jak palec......takie to cieżki fakt ze wszyscy wiedzieli o moich problemach ale i tak było mi żle bo temat spadł na dzieci dzieci jakoś tak mi dziwnie........oj koniec tych moich wywodów bo zamulam....no i jakiś taki wisielczy humor przez to mam
No niestety przy takich okazjach jest człowiekowi najbardziej przykro; ( i do tego teksty typu: zobaczysz zobaczysz ciebie też to czeka wrrr

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

Objawy owszem ale na @ ;) bardzo mnie boli brzuch az w nocy sie budzilam...jutro mam dostac @ ... Zastanawiam sie czy podchodzic w tym cyklu? Teraz doktor zmienila mi na Lamette (chyba tak sie pisze)
Dziewczyny pisałam to już kilka razy ale napiszę jeszcze raz @ i ciąża to ten sam ból brzucha, w moim przypadku w ciąży delikatnie mocniejszy bo wybudzał mnie ze snu przy @ raczej się to nie zdarzało. To samo z bólem piersi itp. Dopóki @ się nie rozkręci to jest nadzieja!! Ten sam ból brzucha w różnym natężeniu i z przerwami (teraz delikatny i sporadycznie) mam od ponad 70 dni.
Masz rację. Odpoczywam a potem do pracy lecę na 4 h. Pozdrawiam

Napisane na LG-H955 w aplikacji Forum BabyBoom

Wiecie co jutro ten monitoring boje się strasznie wiecie jak to będzie ostatnio miałam właśnie 13 dnia iui a jutro jest 13 dc. Boje się zeznów nie wyjdzie dziś wracając z pracy Jacek mi powiedział przecież i tak nic nie wyjdzie. ..zabolało cholernie dlaczego najniższa osoba w to nie wierzy ja się staram jak moge a on nawet nie próbuje wyć mi się chce
... po ostatnich 2 porażkach strasznie się ze mną kłóci ....a w zasadzie obwinial. ... przepraszam za moje wywody

reklama
Wiecie co jutro ten monitoring boje się strasznie wiecie jak to będzie ostatnio miałam właśnie 13 dnia iui a jutro jest 13 dc. Boje się zeznów nie wyjdzie dziś wracając z pracy Jacek mi powiedział przecież i tak nic nie wyjdzie. ..zabolało cholernie dlaczego najniższa osoba w to nie wierzy ja się staram jak moge a on nawet nie próbuje wyć mi się chce
... po ostatnich 2 porażkach strasznie się ze mną kłóci ....a w zasadzie obwinial. ... przepraszam za moje wywody
Obwiniał bo sam nie umie sobie z tym poradzić. Łatwiej jest zrzucić winę na kogoś innego. W głębi duszy na pewno tak nie myśli.. Często się obwiniamy na wzajem by wyrzucić z siebie te zło i tą bezsilność.. Starania się o dziecko są tak samo trudne dla kobiety jak i mężczyzny i każdy inaczej sobie z tym radzi bądź i nie... Porozmawiaj na spokojnie, powiedz co cię boli...

Do góry