bertha
Fanka BB :)
Bertha, Dziekuje! IUI byla 16 stycznia, ovitrelle 14 stycznia. A oto i test zarazam!
Jakie cudne krechy!!! Piękne! Łapie wiruski!
Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bertha, Dziekuje! IUI byla 16 stycznia, ovitrelle 14 stycznia. A oto i test zarazam!
Wysiaduj, wysiaduj... Oby piękne, okrąglutkie i chętne do przyjęcia plemniczka....Dziewczyny ja już pierwszy zastrzyk na stymulację mam za sobą i już czuje, że coś się rusza :-) obym wysiedziała ze dwa jajeczka :-)
Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom
Również zgarniam trochę zarazków od Ciebie i liczę na epidemię na forum [emoji8]Bertha, Dziekuje! IUI byla 16 stycznia, ovitrelle 14 stycznia. A oto i test zarazam!
Jedyne co mi przychodzi do głowy to najlepiej poradzić się lekarza. Jeśli tak bardzo nie zależy tobie na szkoleniu to zawsze możesz,,posciemniac "Dziewczyny pomóżcie, mam rozterki. Pierwsza IUI miałam bez stymulacji i była zrobiona dopiero w 17dc, druga miałam z letrazolem i 12dc miałam endo 8,5, a pęcherzyk 23mm, IUI była 14 dnia. Okres pojawił się 25 dnia, a podobno występuje 14 dni po owulacji. No i teraz taka kwestia, wydaje mi się, ze owulacja była 12/13dc, nie chce robić przerwy tylko dalej działać, ale 7/8 lutego wyjeżdżam na szkolenie, a na podstawie poprzedniego miesiąca wydaje mi się, ze gdzies ok tej daty wypadnie owu przy stymulacji. I teraz nie wiem co robić: miesiąc przerwy? Zrezygnować ze stymulacji przed? Czy iść na żywioł i najwyżej coś ściemnić i nie pojechać na szkolenie? A może pogadać z lekarzem i sprawdzić co doradzi? Ja zaczynam już wątpić w IUI i zaczynam myśleć o in vitro, ale to niestety bardzo kosztowne i niewykonalne od ręki...
Ale piekne krechy !!! lapie I sie zarazam !! Nie odpuszcze )) hihih !!!Bertha, Dziekuje! IUI byla 16 stycznia, ovitrelle 14 stycznia. A oto i test zarazam!
U mnie niestety testowanie nieaktualne... od soboty @, dzisiaj mam wizytę w klinice i przyjmiemy nowa strategie na ten miesiąc,, Nigdy nie jest za późno, żeby zacząć od nowa,
żeby pójść inną drogą i raz jeszcze spróbować.
Nigdy nie jest za późno, by na stacji złych zdarzeń,
złapać pociąg ostatni i dojechać do marzeń.,,
STYCZEŃ
30 – Mikaaaaa - beta hcg
30/31 – Molly007 - beta hcg/test ciążowy
31 – evelevel – beta hcg
LUTY
02 - adunnia90 - wizyta w klinice
03 – zylwia – test ciążowy
03 – angelawwa – wizyta lekowa
06 – cikulinka – monitoring cyklu
06 – Bubu19821 - monitoring cyklu
06 – Oska305 - monitoring cyklu
07 – anett96 - monitoring cyklu
09/10 – cikulinka - IUI
10 – angelawwa - HSG
Nigdy się nie poddawaj. Nigdy, nigdy i jeszcze raz nigdyDziewczyny proszę sprawdzić nasz kalendarz i zgłosić ewentualne poprawki. Pozdrawiam