reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Cześć Kochane! Oj dzis tak zleciał dzien ze nie mialam kiedy wczesniej napisac :)
no wiec tak: mialam 3 torbiele na prawym jedna duza 4 cm i jej juz nie ma a na lewej mialam dwie i teraz widzi jedna ale wieksza! mówi ze moze sie obie tak nałozyly jej na obrazie... generalnie powiedziala ze ja martwi ta torbiel no ale mam brac dalej antyki i wizyta 7 go kontrolna.
Adunia wczoraj wypilam tą mąkę i cole - 2 szklanki i mi przeszło!!!! :)
Mowilam ze przejdzie[emoji4]
A to dzień biegania dzisiaj mialas. Ja dzis troche tez. Po pracy szybko do domu obiad, potem wizyta kontrolna u dentysty i troche sobie dzisiaj posprzatalam.
To kibicuje dalej [emoji4] . To na kiedy gin przewiduje IUI?[emoji4]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Owszem, też widziałam ten artykuł, że projekt został przyjęty. Tylko że mieszkam 50 km od Poznania i nie wiadomo czy będą brać pod uwagę tylko mieszkańców czy w ogóle są dla mnie jakieś szanse biorąc pod uwagę zamieszkanie?

Myślę że pod uwagę będzie brany cały powiat, wiec jeśli mieścisz się w granicach terytorialnych powiatu to jak najbardziej :)

Dziewczyny, jakiś pomysł skąd brązowe plamienia na cztery dni przed @?
Milly nie chce Ci nic sugerować, ale to może być plamienie implantacyjne[emoji4] ja tak miałam kiedyś, ale niestety się nie utrzymało... teraz tylko spokojnie i zatestuj jeśli okres taki normalny nie przyjdzie [emoji4] [emoji4]

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry