reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Jolancik radni poznańscy przegłosowali projekt samorządowego programu in vitro, startują latem. Może będziesz zainteresowana tematem

reklama
Hej. Dziewczyny mam pytanie. Mierzylam sobie temp jak codziennie rano o tej samej porze. Wczoraj mialam 37.4 a dzisiaj 38.0, w tamtym m-cu tez mierzylam ale od iui do okresu nigdy nie mialam tak wysokiej.
Czy ktoras tez tak miala?
W razie zeby sprawdzic pobieglam po drugi termometr, zeby sprawdzic najpierw normalna temp ciala i wynosila 36.5 a pozniej znowu zmierzylam w pochwie i to samo 38.0. Hmmm pewnie odpowiedz bedzie banalna ale jakos nie udalo mi sie nigdzie znalezc odp.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

,, Nigdy nie jest za późno, żeby zacząć od nowa,
żeby pójść inną drogą i raz jeszcze spróbować.
Nigdy nie jest za późno, by na stacji złych zdarzeń,
złapać pociąg ostatni i dojechać do marzeń.,,

STYCZEŃ

27 - anett96 – monitoring cyklu

28 - joko86 - IUI
30/31 – Mikaaaaa - beta hcg/test ciążowy
30/31 – Molly007 - beta hcg/test ciążowy
31 – evelevel – beta hcg

LUTY

02 - adunnia90 - wizyta w klinice
03 – zylwia – test ciążowy
06 – cikulinka – monitoring cyklu
09/10 – cikulinka - IUI
10 – angelawwa - HSG

Nigdy się nie poddawaj. Nigdy, nigdy i jeszcze raz nigdy
Jolancik proszę dopisz mnie na 6 lutego na monitoring [emoji4]
To myslisz ,ze jak zrobie tego 3 lutego to za wczesnie ? Po IUI kazala mi brac pod jezyk luteine

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny ja ostatnio miałam stymulację tak od 12 dc. Czy myślicie, że jeśli teraz zaczynam 4dc to owu też będzie szybciej? Bo jeśli miałabym tak jak zazwyczaj 18-19 dnia to wypada w weekend i nie wiem czy zrobiłby mi iui w weekend.

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom

Jolancik radni poznańscy przegłosowali projekt samorządowego programu in vitro, startują latem. Może będziesz zainteresowana tematem
Owszem, też widziałam ten artykuł, że projekt został przyjęty. Tylko że mieszkam 50 km od Poznania i nie wiadomo czy będą brać pod uwagę tylko mieszkańców czy w ogóle są dla mnie jakieś szanse biorąc pod uwagę zamieszkanie?

reklama
Anett jak po wizycie? Czekam na informacje.

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Cześć Kochane! Oj dzis tak zleciał dzien ze nie mialam kiedy wczesniej napisac :)
no wiec tak: mialam 3 torbiele na prawym jedna duza 4 cm i jej juz nie ma a na lewej mialam dwie i teraz widzi jedna ale wieksza! mówi ze moze sie obie tak nałozyly jej na obrazie... generalnie powiedziala ze ja martwi ta torbiel no ale mam brac dalej antyki i wizyta 7 go kontrolna.
Adunia wczoraj wypilam tą mąkę i cole - 2 szklanki i mi przeszło!!!! :)

Do góry