reklama
Bubu19821
Fanka BB :)
Ja czekałam jeden dzień... Na igg i Iga jakiś tydzieńDziewczyny!Wiecie może ile czeka się na wynik chlamydii trachomatis pcr?
Joko kciuki zaciśnięte &&& Powodzenia
Nie dziękuję kobietki, nie dziekuję... Czekałam 3 godziny po tym jak mąż oddał nasienie... Masakra.... Teraz już leżę w domu w łóżeczku i czytam książkę...Joko kciuki zacisniete !!!!!!! )
Tym razem nie bolało mnie ani trochę... Ale nasienie męża słabe...
Jednak mam nadzieję że się uda chociaż w to bardzo nie wierzę...
A jak tam u was dziewczynki dzień mija?
Napisane na HTC Desire 825 w aplikacji Forum BabyBoom
Nie dziękuję kobietki, nie dziekuję... Czekałam 3 godziny po tym jak mąż oddał nasienie... Masakra.... Teraz już leżę w domu w łóżeczku i czytam książkę...
Trzeba wierzyć ze sie uda Musie sie udac Kochana trzymam kciuki ::*:* a jakie Twój M ma wyniki nasienia ??
Dziewczyny a w którym dniu cuklu robiłyście PC test na wrogość śluzu ??
Kochana a mi mowisz zebym sie nie zalamywala I wierzyła to Ty tez musisz wierzyc !!!!!!!! Glowa do gory !!!!! )) ja dzis powoli sprzatam sobie mieszkanie a Ty odpoczywaj :*Nie dziękuję kobietki, nie dziekuję... Czekałam 3 godziny po tym jak mąż oddał nasienie... Masakra.... Teraz już leżę w domu w łóżeczku i czytam książkę...
Odpoczywam odpoczywam ale ja nie umiem tak leżeć bezczynnie więc a to wstanę herbatkę zrobić a to coś do jedzenia a to psa na ogród wypuścić....
Trzymam kciuki! a czemu 3 godziny? kurde niezle.. co tam podczytujesz? no relaksuj, relaksujOdpoczywam odpoczywam ale ja nie umiem tak leżeć bezczynnie więc a to wstanę herbatkę zrobić a to coś do jedzenia a to psa na ogród wypuścić....
Napisałam ci priv. Czytam sobie dla relaksu kryminał "Dobra matka"...Trzymam kciuki! a czemu 3 godziny? kurde niezle.. co tam podczytujesz? no relaksuj, relaksuj
odpisalaNapisałam ci priv. Czytam sobie dla relaksu kryminał "Dobra matka"...
reklama
zuzik85
Fanka BB :)
Test na wrogość śluzu robi się w okolicach owulacji, żeby śluz był już "płodny" - w dniach płodnych, o!Trzeba wierzyć ze sie uda Musie sie udac Kochana trzymam kciuki ::*:* a jakie Twój M ma wyniki nasienia ??
Dziewczyny a w którym dniu cuklu robiłyście PC test na wrogość śluzu ??
Podziel się: