reklama
Moj koszt inseminacji to 500zl plus badania to razem mnie wynioslo jakios kolo 1000 ... teraz czekamy na zrobienie testuPrzed....ten miesiąc chcę przeznaczyć na badania. Będę miała inseminację w Gamecie.Strasznie dużo badań tam wymagają przed iui. ...Inseminacja 800zl plus badania 800...no ale czego się nie robi. ...
A droznosc jajowodow mialas ?Przed....ten miesiąc chcę przeznaczyć na badania. Będę miała inseminację w Gamecie.Strasznie dużo badań tam wymagają przed iui. ...Inseminacja 800zl plus badania 800...no ale czego się nie robi. ...
natalix0
Fanka BB :)
A droznosc jajowodow mialas
Miałam
adunnnia90
W Gamecie w Lodzi?Przed....ten miesiąc chcę przeznaczyć na badania. Będę miała inseminację w Gamecie.Strasznie dużo badań tam wymagają przed iui. ...Inseminacja 800zl plus badania 800...no ale czego się nie robi. ...
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
natalix0
W Gdyni
adunnnia90
Bo my mieliśmy inseminacje w Lodzi w gamecie [emoji4] no masz racje strasznie duzo badan musielismy miec.W Gdyni
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja mialam przepychanr jajowody...to jest dopiero masakra te szwy... nie.moglam chodzic.. masakra alr czego sie nie robi zeby zostac mama ))Bardzo nieprzyjemne badanie. ...myślałam, że umre! !!Ale wyszło ok
reklama
3 lutego to bie za szybko na testowanie? Mi kazali odczekać 14dni od IUINo to mocno trzymam kciuki !! )) ja wczoraj mialam IUI...no nic przyjemnego 3 lutego testuje
Podziel się: