Pani doktor normalnie kazala mi zrobic test 10 dni po IUI , mowila ze juz normalnie mozna... no kazdy lekarz inaczej radzi a tu chyba dziewczyny robily wczesniej przed beta bo nie mogly wytrzymac ? ile dni po IUI robilyscie?3 lutego to bie za szybko na testowanie? Mi kazali odczekać 14dni od IUI
reklama
natalix0
Fanka BB :)
Ja nie miałam przepychanych a myślałam że umre. ..to nie wiem jak Ty to wytrzymałaś!Podziwiam! !!Ja mialam przepychanr jajowody...to jest dopiero masakra te szwy... nie.moglam chodzic.. masakra alr czego sie nie robi zeby zostac mama ))
No uwierz mi ,ze masakra ... ale mam to za.soba I wszystko jest ok teraz jestem po pierwszej IUI I czekam na rezultaty...Ja nie miałam przepychanych a myślałam że umre. ..to nie wiem jak Ty to wytrzymałaś!Podziwiam! !!
Ja przed obciążeniem miałam niecałe 7 a po 284... to chyba dużo prawda?Ja juz przed obciążeniem miałam ponad normę i biorę bromergon . ..ale to chyba jest tak,ze jeśli wzrośnie ileś tam razy, to trzeba zbijać .Ile razy Ci wzrosła?
Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom
jolancik
Ja robiłam bete 15 dni po i przynajmniej miałam pewność. Odstawiłam progesteron i po 2 dniach przyszła @Pani doktor normalnie kazala mi zrobic test 10 dni po IUI , mowila ze juz normalnie mozna... no kazdy lekarz inaczej radzi a tu chyba dziewczyny robily wczesniej przed beta bo nie mogly wytrzymac ? ile dni po IUI robilyscie?
angelawwa
Zaangażowana w BB
Nie Straszcie mnie ta droznoscia bo ja mam za nie całe 2 tygodnie
Dziś kupiłam kwas foliowy i d3, resztę Wit mam w normie więc w aptece powiedzieli ze jak Nie ma niedoboru do broń Boże żeby brać.
O to jeszcze tyle badań mnie czeka masakra.
Dziś kupiłam kwas foliowy i d3, resztę Wit mam w normie więc w aptece powiedzieli ze jak Nie ma niedoboru do broń Boże żeby brać.
adunnnia90
Nie jest wcale tak zle nie martw sie do przodu kazdy inaczej to przechodzi a jeszcze napewno dostaniesz głupiego jasia dozylnie [emoji6]Nie Straszcie mnie ta droznoscia bo ja mam za nie całe 2 tygodnie
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
To wszystko zależy jaką metoda będziesz miała przeprowadzane badanie. Ja miałam sono hsg i nic nie bolało. Ale pomyśl, że to wszystko dla Melenstwa i dasz radę: -)
Nie jest wcale tak zle nie martw sie do przodu kazdy inaczej to przechodzi a jeszcze napewno dostaniesz głupiego jasia dozylnie [emoji6]
Tak masz racje kazdy inaczej przechodzi ja tez dostalam glupiego jasia dozylnie do szpitala musialam zglosic sie dzien przed zabiegiem I dzien po zabiegu wyszlam bo nie mieli mnie po co trzymac sama chcialam wyjsc I mialam dwa tygodnie zwolnienie z pracy
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
To myslisz ,ze jak zrobie tego 3 lutego to za wczesnie ? Po IUI kazala mi brac pod jezyk luteineJa robiłam bete 15 dni po i przynajmniej miałam pewność. Odstawiłam progesteron i po 2 dniach przyszła @
Podziel się: