reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
3 lutego to bie za szybko na testowanie? Mi kazali odczekać 14dni od IUI
Pani doktor normalnie kazala mi zrobic test 10 dni po IUI , mowila ze juz normalnie mozna... ;) no kazdy lekarz inaczej radzi :) a tu chyba dziewczyny robily wczesniej przed beta bo nie mogly wytrzymac ? ile dni po IUI robilyscie?

reklama
Pani doktor normalnie kazala mi zrobic test 10 dni po IUI , mowila ze juz normalnie mozna... ;) no kazdy lekarz inaczej radzi :) a tu chyba dziewczyny robily wczesniej przed beta bo nie mogly wytrzymac ? ile dni po IUI robilyscie?
Ja robiłam bete 15 dni po i przynajmniej miałam pewność. Odstawiłam progesteron i po 2 dniach przyszła @

39f8egz2yx0jwf3r.png

Nie Straszcie mnie ta droznoscia bo ja mam za nie całe 2 tygodnie :)
Dziś kupiłam kwas foliowy i d3, resztę Wit mam w normie więc w aptece powiedzieli ze jak Nie ma niedoboru do broń Boże żeby brać.
O to jeszcze tyle badań mnie czeka masakra.

Nie Straszcie mnie ta droznoscia bo ja mam za nie całe 2 tygodnie :)
Dziś kupiłam kwas foliowy i d3, resztę Wit mam w normie więc w aptece powiedzieli ze jak Nie ma niedoboru do broń Boże żeby brać.
O to jeszcze tyle badań mnie czeka masakra.
Nie jest wcale tak zle nie martw sie do przodu kazdy inaczej to przechodzi a jeszcze napewno dostaniesz głupiego jasia dozylnie [emoji6]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

To wszystko zależy jaką metoda będziesz miała przeprowadzane badanie. Ja miałam sono hsg i nic nie bolało. Ale pomyśl, że to wszystko dla Melenstwa i dasz radę: -)

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom

Nie jest wcale tak zle nie martw sie do przodu kazdy inaczej to przechodzi a jeszcze napewno dostaniesz głupiego jasia dozylnie [emoji6]
Tak masz racje kazdy inaczej przechodzi ;) ja tez dostalam glupiego jasia dozylnie ;) do szpitala musialam zglosic sie dzien przed zabiegiem I dzien po zabiegu wyszlam bo nie mieli mnie po co trzymac sama chcialam wyjsc :) I mialam dwa tygodnie zwolnienie z pracy ;)

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry