Anett, ja letrozolu nie bralam ale moje dwie kolezanki to braly, lek sie nazywal Femara. To jest lek na raka sutka, ale skutkiem ubocznym jest wzrost pecherzykow. Na jedna moja koleznke dzialalo to dobrze, pecherzyki rosly, na druga tak sobie i zmienili jej na cos jeszcze innego. Ale ogolnie nie ma co sie bac.Addunia trzymam kciuki za jutro!
Witam Molly!! Na pewno Cie wesprzemy
Dziewczyny wiec wizyta tak:
brała jak pamietacie moze luteine zeby wywolac okres bo mi sie poszalały hormony od ovitrelle. No i w nocy dostaam okresu wiec dzis poszłam a tam tak: nie mam juz torbieli - teraz mam dwie!!!! to cały czas rośnie zatem dostałam antykoncepcje na wchlonienie i dnia 27 do mam wizyte kontrolna - zobaczy jak sie wchlaniaja i wowczas zadecyduje ile jeszcze je brac. Co do in vitro to do kwietnia i tak nie mozemy jej zrobic bo ustawa nakazuje 12 mcy leczenia w klinice nieplodnosci wczesniej.Do tej pory ona spróbowała by zrobic jedna a moze i dwie iui jeszcze bo powiedziala ze skoro nam sie naturalnie udało to wg niej jest szansa na powodzenie...
aha zeby juz sie nie stymulowac clo dostalam info o leku ktory nie jst refundowane w pl i on jest nie na stymulacje tylko na raka piersi ale w usa ponc w powodzeniem sie go stosuje i sa dobre wyniki tylko zeciagnie sie za nim fama ze dzieci moga sie rodzic z wadami po stymulacji nim. Wg niej najnowsze badania tego nie potwierdzaja na duzych grupach kobiet no ale zgode musze podpisac jak go chce bo po nim nie ma skutkow ubocznych jak po CLO. I teraz nie wiem czy sie na niego decydowac - nazywa sie Letrozol. Była nim ktoras z Was stymulowana??
reklama
ja dostalam antykoncepcje na wchloniecie torbieli i w nocy wstawalam bo mnie mdlilo myslalam ze bede wymiotowac.rano lepiej. a ogolnie kiepsko sie czuje przez te wariacje hormonalne wszystko sie porozregulowaoJoko86, trzymam mocno kciuksy za Ciebie <3 za Was reszte dziewczyn też oczywiście
Jak tam dziewczyny nastroje, co u Was? Ja jakoś słabo się czuję ostatnio – coś migreny mnie męcza.
Ja przyjmowałam Letrazol od 3 do 7dc, wynik był taki, ze w 12dc miałam endometrium 8,5 a pęcherzyk 23mm. Niebodczuwalam żadnych skutków ubocznych, to była moja pierwsza stymulacja - poczekamy na wynikiAddunia trzymam kciuki za jutro!
Witam Molly!! Na pewno Cie wesprzemy
Dziewczyny wiec wizyta tak:
brała jak pamietacie moze luteine zeby wywolac okres bo mi sie poszalały hormony od ovitrelle. No i w nocy dostaam okresu wiec dzis poszłam a tam tak: nie mam juz torbieli - teraz mam dwie!!!! to cały czas rośnie zatem dostałam antykoncepcje na wchlonienie i dnia 27 do mam wizyte kontrolna - zobaczy jak sie wchlaniaja i wowczas zadecyduje ile jeszcze je brac. Co do in vitro to do kwietnia i tak nie mozemy jej zrobic bo ustawa nakazuje 12 mcy leczenia w klinice nieplodnosci wczesniej.Do tej pory ona spróbowała by zrobic jedna a moze i dwie iui jeszcze bo powiedziala ze skoro nam sie naturalnie udało to wg niej jest szansa na powodzenie...
aha zeby juz sie nie stymulowac clo dostalam info o leku ktory nie jst refundowane w pl i on jest nie na stymulacje tylko na raka piersi ale w usa ponc w powodzeniem sie go stosuje i sa dobre wyniki tylko zeciagnie sie za nim fama ze dzieci moga sie rodzic z wadami po stymulacji nim. Wg niej najnowsze badania tego nie potwierdzaja na duzych grupach kobiet no ale zgode musze podpisac jak go chce bo po nim nie ma skutkow ubocznych jak po CLO. I teraz nie wiem czy sie na niego decydowac - nazywa sie Letrozol. Była nim ktoras z Was stymulowana??
katharina203
Fanka BB :)
Jakie ty masz torbiele? Ja mialam krwotoczna 6cm. Jak ci po antykach sie nie wchlonie to pogadaj o lekach. Ja dostalam od razu orgametrill i po tyg nie bylo sladu...ja dostalam antykoncepcje na wchloniecie torbieli i w nocy wstawalam bo mnie mdlilo myslalam ze bede wymiotowac.rano lepiej. a ogolnie kiepsko sie czuje przez te wariacje hormonalne wszystko sie porozregulowao
Dziękuję za kciuki. Na moje kciuki ty też możesz liczyć [emoji1][emoji1][emoji1]Joko86, trzymam mocno kciuksy za Ciebie <3 za Was reszte dziewczyn też oczywiście
Jak tam dziewczyny nastroje, co u Was? Ja jakoś słabo się czuję ostatnio – coś migreny mnie męcza.
Nastroj dobry prawie świetny?! A skąd te twoje migreny?
Napisane na HTC Desire 825 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Hahaha dziękuje za miłe i prawdziwe słowaMolly, przede wszystkim trzymamy kciuki! Uważam że różnie to jest, raz udaje się na pękniętych pęcherzykach, raz na niepękniętych.
Witamy w naszym gronie i służymy wsparciem i pomocą, też uważam, że mąż nie nadaje się do długich rozmów o niepłodności, z moim omawiamy głównie dalsze kroki w walce
Podziel się: