azjak, ja jakoś nie chcę laparoskopii i wolę od razu in vitro Trzymam za Ciebie kciuki, niech w końcu || się pojawią!
Dzięki. Ja caly czas myślę o in vitro ale mam przeczucie że to jeszcze nie czas. Zanim nazbieram kasę to akurat jeszcze laparo i może ze 2-3 iui.. Również trzymam kciuki za Ciebie
Napisane na LG-H955 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Adunnnia jak tam beta bo mnie już ręce bolą od trzymania kciuków!?
Napisane na HTC Desire 825 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na HTC Desire 825 w aplikacji Forum BabyBoom
jedna 4 cm i druga 2 cm. ok dzieki za info. poczekam na skutek antykowJakie ty masz torbiele? Ja mialam krwotoczna 6cm. Jak ci po antykach sie nie wchlonie to pogadaj o lekach. Ja dostalam od razu orgametrill i po tyg nie bylo sladu...
Anett ja tez raz brałam orgametrill i od razu mi się wchłonęła. Trzymam kciuki żeby ci się nie porypalo tak jak mnie ze potem non stop mi się robily te torbiele... Przez 4 miesiące od iui... Moja gin powiedziała ze mi przestymulowali jajniki.
adunnnia90
Fanka BB :)
Dzieki dziewczyny za trzymanie kciuków ale niestety 4 IUI sie nie udala. Zostalo nam in vitro no ale coz nawet nie becze ciesze sie ze mamy jeszcze jakies wyjscie teraz kolejny krok do przodu...
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
bertha
kamisia871
Adunnnia szkoda, że się nie udało, ale póki walczycie nadzieja jest ! Trzymam kciuki za dalszą drogę !
reklama
zuzik85
Addunia...przykro mi...
Zrobiłaś badanie prg?
Zrobiłaś badanie prg?
Podziel się: