reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Tylko jedno IUI. Ale z ginem był ustalony plan ze próbujemy do końca marca a potem ivf. Wiec teraz do końca marca to plemniki bedą beznadziejne to nie ma co za IUI płacić. Juz teraz bez gorączki było słabo z plemnikami do IUI, a co dopiero teraz..

--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku

Pogadaj z ginem, ale pewnie ja tez bym myslala o IVF juz teraz. Sama chce szybko zrobic 3 IUI, mam nadzieje ze mi nie kaza robic 6 IUI bo srednio mi sie to podoba i bede gadac z lekarzem po trzeciej ze moze juz wystarczy.

reklama
Pogadaj z ginem, ale pewnie ja tez bym myslala o IVF juz teraz. Sama chce szybko zrobic 3 IUI, mam nadzieje ze mi nie kaza robic 6 IUI bo srednio mi sie to podoba i bede gadac z lekarzem po trzeciej ze moze juz wystarczy.
Ja mialam 4 IUI wszystkie cykl po cyklu teraz w srode byla ostatnia 4 i lekarz powiedzial ze jak sie nie uda to w przyszlym miesiacu ruszamy z in vitro bo badania wszystkie jeszcze mamy i bedziemy mieli wazne

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja sie musze dowiedziec jak to dziala w Holandii. Bo IUI/IVF jest pokrywana przez ubezpieczyciela i nie wiem czy musze zrobic wszystkie serie IUI zeby mi pokryli IVF, czy lekarz moze poprostu powiedziec ze 3 ok i poslac na IVF. Ja mojego ginekologa zobacze dopiero wlasnie po 3 IUI to sie dowiem mam nadzieje.
Dzisiaj na monitoringu mialam 5 osob hehe- ja, moj maz, dwie pielegniarki i starzysta jakis. Jeszcze tyle osob nie ogladalo moich pecherzykow :)

ja w ten week mam bardzo intensywny ...dzisiaj odpoczynek ...jutro na urodziny do siostrzeńca 2 latka...a w niedziele na chrzciny do Szwagierki a w pon drożność :)..... więc cały zaplanowany ..:) ja byłam wczoraj u swojego ginka pęchrzeyk jest ładny , nawet może dwa...za tydzień mam kontrolę i zobaczymy czy urosły...i co dalej :)

Oliwia Oktawia ur. 05.01 godz.: 20:36. 3350 kg, 53 cm.
Niestety opowieści o cudzie porodu naturalnego i o mordowaniu podczas męża, nie będzie. 8 godzin z oksytocyną i ani skurczy, ani rozwarcia :((((
Rozwiązanie poprzez cc. Jeden plus, że po rozpoczęciu akcji porodowej a nie na sucho.
Także obecnie nadal jestem na haju po tonie kroplówek. Ale dzidzię mam już przy sobie i szalejemy po korytarzach :)

Ostatnia edycja:
Niestety opowieści o cudzie porodu naturalnego i o mordowaniu podczas męża, nie będzie. 8 godzin z oksytocyną i ani skurczy, ani rozwarcia :((((
Rozwiązanie poprzez cc. Jeden plus, że po rozpoczęciu akcji porodowej a nie na sucho.
Także obecnie nadal jestem na haku po tonie kroplówek. Ale dzidzię mam już przy sobie i szalejemy po korytarzach :)
Gratulacje!!! Zdrówka dla mamy i córeczki!!! [emoji4] [emoji4] [emoji4]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Także obecnie nadal jestem na haku po tonie kroplówek. Ale dzidzię mam już przy sobie i szalejemy po korytarzach :)
Gratulacje ;) dużo zdrówka dla małej i dzielnej mamy. Super imiona :)

Napisane na LG-H955 w aplikacji Forum BabyBoom

Gratulacje:) zdrówka dziewczyny :)

Napisane na HTC Desire 825 w aplikacji Forum BabyBoom

Gratuluję!!! Dużo zdrówka Wam życzę

reklama
Hej dziewczyny ! jestem tu nowa...niedługo czeka mnie inseminacja..pierwszy raz..staramy się od 3lat ...tak bardzo się boję i aby szukam w necie informacji na ten temat :(( depresja...

Do góry