bardzo mi przykro ! póki co jestem przed zabiegiem i o tym myślę cały czas... a pózniej właśnie będę myślała o tym.... co będzie dalejJa po pierwszej IUI jak zrobiłam bete i wyszła <0.1 to płakałam strasznie.... Ale trzeba się wtedy spiąć i walczyć dalej... Musisz wierzyć że tobie się uda.... Bo dlaczego miałoby się nie udać....
Napisane na HTC Desire 825 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Witaj w gronie podwyższonej prolaktyny, też z tym walczę... Jestem po 3 nieudanej IUI teraz zastanawiam się co dalej i za bardzo nie mam ochoty na kolejną a na ivi jeszcze nie jestem gotowa.. Gdzie się leczycie?dziękuej za odpowiedz ! u nas wszystkie badania są b.dobre tylko u mnie prolaktyna cały czas mocno podwyższona ,biorę nanprolac i spada ale bardzo zle się czuję... pod koniec sierpnia miałam przepychane jajowody... byłam u mojego ginekologa zlecił badania czekamy na miesiączke którą mam dostać 14stycznia pózniej wizyty i kontrola pęcherzyka i zabieg.... jestem bardzo zestresowana ! ....a u Was jest jakaś konkretna przyczyna ?
Napisane na LG-H955 w aplikacji Forum BabyBoom
adunnnia90
Fanka BB :)
U nas kiepskie nasienie... Trzeba walczyć i próbować chociaz czasami to jest trudne nawet bardzo ale trzeba byc silnym wkoncu wszystkie dołączymy mam nadzieje ze w tym roku czego wszystkim zycze do grona mamusiek.dziękuej za odpowiedz ! u nas wszystkie badania są b.dobre tylko u mnie prolaktyna cały czas mocno podwyższona ,biorę nanprolac i spada ale bardzo zle się czuję... pod koniec sierpnia miałam przepychane jajowody... byłam u mojego ginekologa zlecił badania czekamy na miesiączke którą mam dostać 14stycznia pózniej wizyty i kontrola pęcherzyka i zabieg.... jestem bardzo zestresowana ! ....a u Was jest jakaś konkretna przyczyna ?
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
masakra.... o tak wszystkim tego życzymy !! właśnie w tym problem że ja jestem słaba psychicznie...bardzo .... i tego się boję ,że zle to zniosę.. kązdy kto wie o tym przez co przechodze i co mnie czeka to mówi,że bardzo się zmieniłam..nie da się ze mna normalnie porozmawiać...a Twoja psychika jak ?U nas kiepskie nasienie... Trzeba walczyć i próbować chociaz czasami to jest trudne nawet bardzo ale trzeba byc silnym wkoncu wszystkie dołączymy mam nadzieje ze w tym roku czego wszystkim zycze do grona mamusiek.
witaj kochana ! :* a bierzesz jakieś leki na jej obniżenie ? ja tak jak pisałam nanprolac ale bardzo zle sie czuję ... ginekologa mam z warszawy ale leczymy się w Radomiu bo też przyjmuje a Wy ?Witaj w gronie podwyższonej prolaktyny, też z tym walczę... Jestem po 3 nieudanej IUI teraz zastanawiam się co dalej i za bardzo nie mam ochoty na kolejną a na ivi jeszcze nie jestem gotowa.. Gdzie się leczycie?
Nie myśl o tym to nie jest takie straszne jak się może wydawać.... Nie możesz się stresować tak bardzo bo to nie pomaga... My już ponad 7 lat się staramy... Ale IUI miałam dopiero jedną... Następna w następnym cyklu... A gdzie, jakim mieście wy się leczycie?bardzo mi przykro ! póki co jestem przed zabiegiem i o tym myślę cały czas... a pózniej właśnie będę myślała o tym.... co będzie dalej
Ja biorę bromergon. Biorę tabletkę na noc to jest ok jak śpię. Ale jak coś mnie obudzi i muszę wstać w nocy to mam mdłości i ból głowy. My leczymy się w Poznaniu. Do tego nasienie też nie jest rewelacyjne..witaj kochana ! :* a bierzesz jakieś leki na jej obniżenie ? ja tak jak pisałam nanprolac ale bardzo zle sie czuję ... ginekologa mam z warszawy ale leczymy się w Radomiu bo też przyjmuje a Wy ?
tak słyszałam już żeby się nie stresować... mam ginekologa z warszawy ale on przyjmuje też w radomiu i tam się leczymy a Wy ?Nie myśl o tym to nie jest takie straszne jak się może wydawać.... Nie możesz się stresować tak bardzo bo to nie pomaga... My już ponad 7 lat się staramy... Ale IUI miałam dopiero jedną... Następna w następnym cyklu... A gdzie, jakim mieście wy się leczycie?
adunnnia90
Fanka BB :)
Im wiecej nieudanych prob tym jestem silniejsza po pierwszej bylo najgorzej... Tez nie jestem osoba silna psychicznie po kazdym odebraniu wyniku bety rycze jak bobr... w ciagu 3 lat w mojej rodzinie u mojego rodzenstwa narodzilo sie 3 dzieci...2 kolejne w drodze...dwie prZyjaciółki moje tez zostaly mamami w tym roku to jest najgorsze do zniesienia. Tez nie mamy ochoty nigdzie jezdzic...wszyscy nam tez wypominaja siedzenie w domu ale u nas nikt nie wie o naszym problemie chociaz i tak mam wrazenie ze kazdy sie domyśla...masakra.... o tak wszystkim tego życzymy !! właśnie w tym problem że ja jestem słaba psychicznie...bardzo .... i tego się boję ,że zle to zniosę.. kązdy kto wie o tym przez co przechodze i co mnie czeka to mówi,że bardzo się zmieniłam..nie da się ze mna normalnie porozmawiać...a Twoja psychika jak ?
reklama
My robiliśmy już dwa razy ocene nasienia było ok a teraz przed zabiegiem kazał nam zrobić znowu ...dodatkowo ja musiałam zrobić przeciwciała plemnikowe ... ja też zaczęłam brać na noc ale do południa na drugi dzień mam mdłości ,zawroty głowy...eh masakra ! a Ty zawsze ten lek brałaś czy jakiś inny ? bo o tym co Ty bierzesz lekarz nic mi nie mówiłJa biorę bromergon. Biorę tabletkę na noc to jest ok jak śpię. Ale jak coś mnie obudzi i muszę wstać w nocy to mam mdłości i ból głowy. My leczymy się w Poznaniu. Do tego nasienie też nie jest rewelacyjne..
Podziel się: