reklama
za którym razem u Was się udało?Hej dziewczyny ! jestem tu nowa...niedługo czeka mnie inseminacja..pierwszy raz..staramy się od 3lat ...tak bardzo się boję i aby szukam w necie informacji na ten temat( depresja...
bertha
Fanka BB :)
Oliwia Oktawia ur. 05.01 godz.: 20:36. 3350 kg, 53 cm.
Niestety opowieści o cudzie porodu naturalnego i o mordowaniu podczas męża, nie będzie. 8 godzin z oksytocyną i ani skurczy, ani rozwarcia(((
Rozwiązanie poprzez cc. Jeden plus, że po rozpoczęciu akcji porodowej a nie na sucho.
Także obecnie nadal jestem na haju po tonie kroplówek. Ale dzidzię mam już przy sobie i szalejemy po korytarzach![]()
Gratulacje vadera!!!!! Buziaki dla Oliwii od ciotek
Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
bertha
za którym razem u Was się udało?
Obecnie najwiecej tu staraczek, a te w ciąży lub wlasnie po rozwiązaniu w dużej części po ivf
zapisałam się do tego forum żeby własnie poznać historie dziewczyn które były w podobnej sytuacji.. i ilu się udałoObecnie najwiecej tu staraczek, a te w ciąży lub wlasnie po rozwiązaniu w dużej części po ivf
Witamy!!! Nie ma co się bać to po prostu kolejny etap w walce... Kolejny krok do bycia mamą...Hej dziewczyny ! jestem tu nowa...niedługo czeka mnie inseminacja..pierwszy raz..staramy się od 3lat ...tak bardzo się boję i aby szukam w necie informacji na ten temat( depresja...
Napisane na HTC Desire 825 w aplikacji Forum BabyBoom
tak masz rację :* mam jakąś tam cichą nadzieje ale boję się co będzie jak sięnie uda ? przepraszam Was ale mam 1000 myśli na minutęWitamy!!! Nie ma co się bać to po prostu kolejny etap w walce... Kolejny krok do bycia mamą...
adunnnia90
Witamy w naszym gronie[emoji4] my tez zaraz będzie 3 lata jak sie staramy. 1IUI mieliśmy w pazdzierniku 2016 kolejna listopad, grudzień i teraz 4 stycznia czwarta inseminacja- ostatnia jesli sie nie udalo tu od lutego zaczynamy przygotowanie do in vitro [emoji4] . Jaka u Was przyczyna niepowodzeń?zapisałam się do tego forum żeby własnie poznać historie dziewczyn które były w podobnej sytuacji.. i ilu się udałoto chyba największe szczęście !!!
w kupie razniej !!!!
))))))
Kiedy macie pierwsza IUI?
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
dziękuej za odpowiedz !Witamy w naszym gronie[emoji4] my tez zaraz będzie 3 lata jak sie staramy. 1IUI mieliśmy w pazdzierniku 2016 kolejna listopad, grudzień i teraz 4 stycznia czwarta inseminacja- ostatnia jesli sie nie udalo tu od lutego zaczynamy przygotowanie do in vitro [emoji4] . Jaka u Was przyczyna niepowodzeń?
Kiedy macie pierwsza IUI?
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Ja po pierwszej IUI jak zrobiłam bete i wyszła <0.1 to płakałam strasznie.... Ale trzeba się wtedy spiąć i walczyć dalej... Musisz wierzyć że tobie się uda.... Bo dlaczego miałoby się nie udać....tak masz rację :* mam jakąś tam cichą nadzieje ale boję się co będzie jak sięnie uda ? przepraszam Was ale mam 1000 myśli na minutę
Podziel się: