Czesc Dziewczyny, ja juz po monitoringu. Dzisiaj mam 8 dzien cyklu, endometrium 8,2 mm, pecherzykow wyprodukowalam chyba z 14 ale na szczescie dominujace sa dwa- ponad 11 i 12 mm. Mam kontynuowac gonal do kolejnego monitoringu w poniedzialek, a IUI pewnie w srode.
reklama
adunnnia90
Fanka BB :)
Super [emoji4]Czesc Dziewczyny, ja juz po monitoringu. Dzisiaj mam 8 dzien cyklu, endometrium 8,2 mm, pecherzykow wyprodukowalam chyba z 14 ale na szczescie dominujace sa dwa- ponad 11 i 12 mm. Mam kontynuowac gonal do kolejnego monitoringu w poniedzialek, a IUI pewnie w srode.
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
bertha
Endometrium piękne i nadzieja na dwa dojrzałe pecherzyki, super.Czesc Dziewczyny, ja juz po monitoringu. Dzisiaj mam 8 dzien cyklu, endometrium 8,2 mm, pecherzykow wyprodukowalam chyba z 14 ale na szczescie dominujace sa dwa- ponad 11 i 12 mm. Mam kontynuowac gonal do kolejnego monitoringu w poniedzialek, a IUI pewnie w srode.
Bertha, a Ty testujesz w niedziele? Ktory to bedzie dzien po owulacji?
Jestem ciekawa jak tam Vadera
Tak. To bedzie 12dpo. Ale nie mam dobrych przeczuć. Śluzu prawie brak, szyjka nisko, takze chyba naturals bedzie nieudany.
A teraz mojego M rozłożyło, wczoraj miał ponad 39 stopni gorączki. Wiecie jak to jest z plemnikami po takiej gorączce? Wszystkie sa dead? I ile wtedy potrzeba zeby nowe silne powstały?..
--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku
Nie wiem jak to jest czy wszystkie się niszczą od gorączki ale na nowe trzeba czekać 3 m-ce. Dlatego suplementy panowie muszą brać min. 3 miesiące.Endometrium piękne i nadzieja na dwa dojrzałe pecherzyki, super.
Tak. To bedzie 12dpo. Ale nie mam dobrych przeczuć. Śluzu prawie brak, szyjka nisko, takze chyba naturals bedzie nieudany.
A teraz mojego M rozłożyło, wczoraj miał ponad 39 stopni gorączki. Wiecie jak to jest z plemnikami po takiej gorączce? Wszystkie sa dead? I ile wtedy potrzeba zeby nowe silne powstały?..
Napisane na LG-H955 w aplikacji Forum BabyBoom
Bertha, mi w klinice mowil ze jak jest goraczka wyzsza niz 38 stopni to robimy 3 miesiace przerwy i kazali, jak tylko widze ze maz zaczyna byc chory, faszerowac paracetamolem zeby zbijac szybko goraczke.
Ja trzymam kciuki za tego naturalsa, nigdy nie wiadomo co sie zdarzy, a z objawami to sama wiesz jak jest.
bertha
Bertha, mi w klinice mowil ze jak jest goraczka wyzsza niz 38 stopni to robimy 3 miesiace przerwy i kazali, jak tylko widze ze maz zaczyna byc chory, faszerowac paracetamolem zeby zbijac szybko goraczke.
Ja trzymam kciuki za tego naturalsa, nigdy nie wiadomo co sie zdarzy, a z objawami to sama wiesz jak jest.
Aha, czyli generalnie mam teraz 3 miesiączka antykoncepcję... załamałam sie... czyli nie ma sensu robić juz IUI bo nie bedzie plemników do podania, tylko od razu ivf....
Aha, czyli generalnie mam teraz 3 miesiączka antykoncepcję... załamałam sie... czyli nie ma sensu robić juz IUI bo nie bedzie plemników do podania, tylko od razu ivf....
A ile juz mieliscie IUI?
Pewnie naturalnie mozecie dzialac przez te 3 miesiace, ale plemniczki moga byc slabe.
reklama
bertha
A ile juz mieliscie IUI?
Pewnie naturalnie mozecie dzialac przez te 3 miesiace, ale plemniczki moga byc slabe.
Tylko jedno IUI. Ale z ginem był ustalony plan ze próbujemy do końca marca a potem ivf. Wiec teraz do końca marca to plemniki bedą beznadziejne to nie ma co za IUI płacić. Juz teraz bez gorączki było słabo z plemnikami do IUI, a co dopiero teraz..
Podziel się: