reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Super, to Addunia i Joko dawajcie znaka jak sie wywiecie. Moj maz i ja tez niechcielismy slyszec o in vitro ale nam sie juz zmienilo....
Froncia ja jestem z Wawy
Napewno napiszę co i jak. I czego sie dowiedzielismy [emoji4] mam cicha nadzieje ze żadnej z nas in vitro nie bedzie potrzebne bo najbliższe IUI okaza sie owocne [emoji2]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
To teraz masz tu nas... My wiemy co to doły!!!! Ja doły to chyba mam opanowane do perfekcji Hahaha nie ma co się dołować tylko trzeba walczyć

Napisane na HTC Desire 825 w aplikacji Forum BabyBoom
staram sie nie dołowac noo ale czasem siła wyższa..... :) fajnie ze Was znalazłam..:) taakk ja z trójmiasta :)

Ja wlkp kolo poznania a leczymy sie i jezdziny na iui do lodzi. Pewnie ze lzej na sercu sie robi jak z kims sie porozmawia i ze wiesz ze ta osoba Cie w pelni rozumie. [emoji4]

aaa to chyba kawałek macie do Łodzi??

staram sie nie dołowac noo ale czasem siła wyższa..... :) fajnie ze Was znalazłam..:) taakk ja z trójmiasta :)

aaa to chyba kawałek macie do Łodzi??
Jak to mowia w grupie razniej [emoji4] [emoji12] [emoji2]
No mamy 289 km naszczęście u u mnie w pracy i u M problemu z wolnym nie robia. Jak potrzebujemy to daja.
Klinika super. Podejscie i wogole. I mój gin i ten z kliniki wspolpracuja i sa ciagle w kontakcie. Wlasnie moj gin mi polecil ta klinikę i jak tak poczytałam po necie to sie zdecydowaliśmy i tak czas leci...

Powiem Wam ze nie mam jakos ochoty na tego Sylwestra :)
Jak dla mnie mogła by być juz jutro niedziela, niech sie konczy juz ten rok bo mam duzo planów na nowy rok i czas zaczac je realizowac :):)

nooo to super... :) ze nie robią problemów....no u na tez w pracy nie ma problemu z wolnym....ale fajnie ze trafiliście na dobrych lekarzy bo to podstawa .... my chyba wrócimy do invicty po tym jak zrobie HSG.... szkoda mi czasu na "eskperymenty" jestesmy zdecydowani na inseminacje .... tylko prio HSG bo od tego tez to zalezy..... ;) my mamy jakies 30 km ...więc loozik.... :) Jestesmy razem więc fajnie ze jest wsparcie:)
aaa co do Sylwka.... to my mamy to samo ....pierwszy raz w zyciu nie mamy ochoty isc na impreze bawić się ... kompletnie zero....( gdzie ja to uwielbiam tańczyc itd) ... tak samo jak świeta ...byly... minęły...

nooo to super... :) ze nie robią problemów....no u na tez w pracy nie ma problemu z wolnym....ale fajnie ze trafiliście na dobrych lekarzy bo to podstawa .... my chyba wrócimy do invicty po tym jak zrobie HSG.... szkoda mi czasu na "eskperymenty" jestesmy zdecydowani na inseminacje .... tylko prio HSG bo od tego tez to zalezy..... ;) my mamy jakies 30 km ...więc loozik.... :) Jestesmy razem więc fajnie ze jest wsparcie:)
Czekam na info ze wszystki drozne i spokojnie możecie podchodzić do IUI. [emoji4]

reklama
Ni to ja dziś zaciskam kolana żeby pasożytowi nie przyszło do głowy wyskoczyć przed północą :))) A wierci się tak, że zaraz mi skóra na brzuchu pęknie.

:) Trzymam kciuki zeby chciał zostać do jutra w brzuchu!! :)

--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku

Do góry