reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Ni to ja dziś zaciskam kolana żeby pasożytowi nie przyszło do głowy wyskoczyć przed północą :))) A wierci się tak, że zaraz mi skóra na brzuchu pęknie.
Moooooooocno zaciskaj kolanka..... Tak do 2017 roku tylko.... A później to już możesz na kolanach podłogę myć, żeby szybciej poszło.... Hahaha.... To udanego Sylwestra....

Napisane na HTC Desire 825 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
dziewczyny co do podsumowań no to mam 31 moj narzeczony 36 staramy się długo bo w zasadzie prawie od początku jakieś 6 lat.....od roku na poważniej ciągle pod okiem wspaniałej pani doktor u której czuje sie naprawde bezpiecznie u mnie jajniki drobnopęcherzykowe i wysoki wolny testosteron a ogólnie to chyba ze mną dobrze, u niego było słabe nasienie teraz już jest ok .... jesteśmy po 3 iui nieudanych bedziemy podchodzic do 4 teraz w styczniu chyba ze badanie a raczej jego wyniki coś przeszkodza moim pastanowieniem noworocznym i jego spełnieniem jest bycie mamą
i tego również wam życzę.....
czasami mi strasznie ciężko ale dobrze ze mam was....bo moj facet to mnie czasem tak zdołuje ze szkoda gadac
no to się rozpisałam
ps. no i jak juz tak piszecie skąd jestescie to ja mieszkam pod Radomiem, kończymy a w zasadzie wykańczamy dom i to nas finansowo wykańcza dobrze ze jestes praca jaka jest to jest ale przynajmniej mam za co iui zrobić bo tak to wszystko ładujemy w dom a do niego brakuje nam dzidzi no teraz to już kończe

Hej dzewczyny! Jak tam przygotowania do szampańskiej zabawy? Ja troche posprzątałam, dopijam kawke i potem pewnie całe popołudnie zejdzie mi w kuchni bo robimy u nas domówke (na 8 osób)
Życzę Wam udanego Sylwestra i Szczęśliwego Nowego! aby nasze wspólne marzenie spełniło się w 2017r. :);)

Hej dzewczyny! Jak tam przygotowania do szampańskiej zabawy? Ja troche posprzątałam, dopijam kawke i potem pewnie całe popołudnie zejdzie mi w kuchni bo robimy u nas domówke (na 8 osób)
Życzę Wam udanego Sylwestra i Szczęśliwego Nowego! aby nasze wspólne marzenie spełniło się w 2017r. :);)
Ja wstałam rano, zrobiłam zakupy - my idziemy na domowke i ja robie sałatke inabrałam sie lekow i sie zdrzemne bo ucho mnie mocno kluje gardlo boli iglowa :(

Ja wlkp kolo poznania a leczymy sie i jezdziny na iui do lodzi. Pewnie ze lzej na sercu sie robi jak z kims sie porozmawia i ze wiesz ze ta osoba Cie w pelni rozumie. [emoji4]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja też wlkp do poznania mam 60 km i na razie tam się leczymy.

Napisane na LG-H955 w aplikacji Forum BabyBoom

1483189933-aaaaaa.jpeg

Dziewczyny samych najlepszych chwil w lepszym 2017 roku ;-)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

ja własnie sie usiadłam.. zakupy.... i troche w kuchni.... do nas tez przychodza znajomi.. i jeszcze do Babci na ur dzisiaj idziemy ( 80 lat )... a więc udanej zabawy Wam życzę .... i spełnienia marzeń... samych radosnych chwil .w zyciu... i oczywiscie tych wypragnionych dwóch kreseczek, abysmy mogły zaznać najlepszego zawodu ...czyli bycie MAMĄ.... ściskam Was ... trzymajcie się :) i do usłyszenia w Nowym Roku. :)

reklama
Ja tez tyle co sie usiadłam i kakwa. Od rana sprzatanie. Placek robilam, salatke i przekaski ktore wezme do znajomych na domowke [emoji2]
Ja Wam dziewczyny zycze w 2017 upragnionej ciazy czyli II pięknych kreseczek abysmy byly mamuskami 2017. [emoji4]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry