reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Wreszcie Was nadrobilam :)
Ten rok byl dosyc dziwny, kolejny rok staran o dziecko przeplatany duza iloscia wyjazdow z pracy, checia rzucenia tego wszystkiego i checia powrotu do Polski albo przeprowadzki gdziekolwiek byle by nie zostawac tutaj. Ale w sumie wszytko zostalo po staremu i jest dobrze. Tylko starsza sie zrobilam, 31 :) Mam nadzieje ze kolejny rok nie bedzie gorszy i tego sobie i Wam zycze. No nawet zeby 2017 byl najlepszy ;)

Jak tam nastroje po Sylwestrze?
Ja dzien zaczelam wspanisle hehe, nie ma to jak monitoring w klinice o 10 rano po imprezie :) ale udalo sie dotrzec, zaczynam dzisiaj zastrzyki z gonalu, kolejna wizyta w piatek rano.

Jak tam nastroje po Sylwestrze?
Ja dzien zaczelam wspanisle hehe, nie ma to jak monitoring w klinice o 10 rano po imprezie :) ale udalo sie dotrzec, zaczynam dzisiaj zastrzyki z gonalu, kolejna wizyta w piatek rano.
Ja to? dzis są otwarte kliniki? ale super, od razu z marszu dnia1 go stycznia juz dzialasz! mniej wiecej wiesz kiedy bedzie owu i iui?
ja jak porzadnego kielicha wypilam wczoraj to i gardlo ok :)
ja jutro monitoring o8.40 i moze iui :)

Ja to? dzis są otwarte kliniki? ale super, od razu z marszu dnia1 go stycznia juz dzialasz! mniej wiecej wiesz kiedy bedzie owu i iui?
ja jak porzadnego kielicha wypilam wczoraj to i gardlo ok :)
ja jutro monitoring o8.40 i moze iui :)

Ale fajnie, juz jutro moze bedziesz po IUI :) Kciuki!!!
Tu gdzie mieszkam kliniki sa otwarte 7 dni w tygodniu niezaleznie czy jest swieto czy nie. w sumie to ma sens bo sobie same nie wybieramy dnia cyklu :)
Co do owulacji to jestem stymulowana a pozniej biore ovitrelle na pekniecie wiec patrzac na ostatni cykl to pewnie IUI wypadnie okolo 11 stycznia, chyba ze teraz dluzej pecherzyki beda musialy rosnac bo w tym cyklu mi zmniejszyli dawke gonalu.

przyznam się..... jestem jakas niespokojna przed jutrzejszym badaniem nie to ze się go boje ale jakoś tak dziwnie......przepraszam musiałam o tym naskrobać

reklama
Do góry