reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    294
Adunnnia, a ja właśnie jestem z Wrocławia i mogę powiedzieć że Jarmark w tym roku jest przepiękny! :-)

Vadera, z Wrocka jesteś?

Tak, rownież jestem z Wrocławia. Widziałam , że w tym roku w końcu mamy naprawdę ładną choinkę, niestety nie udao mi się zobaczyć na żywo. Może w poniedziałek.

reklama
Wlasnie dostalam @ i teraz termin kolejnej, tzn testowania wypada na 24.12!! [emoji173] No nie ma bata musi byc prezent pod choinke dla mnie i calej rodziny :D

Wlasnie dziewczyny, bo ja dzis pierwszy raz chyba w zyciu dostalam @ bez poprzedzajacych plamien i nie wiem czy juz zaznaczac 1 dc, bo niby juz jest zywa krew ale jest jej malo (wkladka wystarczy)? Czy Wy zaznaczacie 1dc jak juz tylko zobaczycie choc troche krwi czy czekacie az sie rozkreci i bedzie cieklo i np bolal brzuch?

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Nou jak milo ze wpadlas...jakies decyzje podjete? Ziolka polepszyly cos?

Ziółka pomogły na tyle ile mogły chyba, tzn. wróciła owulacja ale chyba nie zbyt wartościowa bo progesteron w II fazie poniżej 10. Robiąc badania kontrolne okazało się, że moje tsh jest ponad 2,5 :( więc teraz jestem pod kontrolą endokrynologa i zbijam letroxem tsh... :( jeśli chodzi o decyzje, to niestety nie ma żadnych... i raczej nie będzie... :( nie stać nas na ivf... do tego mamy kryzys... :( mój M pogodził się z faktem, że nie mamy dzieci i, że ich nie będzie... a ja nie akceptuje tego stanu rzeczy i chyba nigdy nie zaakceptuje... :( więc nie jest zbyt ciekawie.... :( nie wiem co dalej robić i czy w ogóle jeszcze coś robić w kierunku dzidzi.... :(
Któraś z nowych dziewczyn jak czytałam to pisała, że przed stymulacją miała swoją normalną owu a po stymulacji nie pękł jej pęcherzyk. Uważaj żebyś nie wpadła w takie bagno jak ja, po trzech iui i stymulacjach na clo z pięknej owu przed, po zostało mi pół roku z torbielami i brakiem owu.... a dzidzi ani widu ani słychu... czasem może lepiej zrobić iui na naturalnej owu tak jak Pyreczka kiedyś pisała....

Ziółka pomogły na tyle ile mogły chyba, tzn. wróciła owulacja ale chyba nie zbyt wartościowa bo progesteron w II fazie poniżej 10. Robiąc badania kontrolne okazało się, że moje tsh jest ponad 2,5 :( więc teraz jestem pod kontrolą endokrynologa i zbijam letroxem tsh... :( jeśli chodzi o decyzje, to niestety nie ma żadnych... i raczej nie będzie... :( nie stać nas na ivf... do tego mamy kryzys... :( mój M pogodził się z faktem, że nie mamy dzieci i, że ich nie będzie... a ja nie akceptuje tego stanu rzeczy i chyba nigdy nie zaakceptuje... :( więc nie jest zbyt ciekawie.... :( nie wiem co dalej robić i czy w ogóle jeszcze coś robić w kierunku dzidzi.... :(
Któraś z nowych dziewczyn jak czytałam to pisała, że przed stymulacją miała swoją normalną owu a po stymulacji nie pękł jej pęcherzyk. Uważaj żebyś nie wpadła w takie bagno jak ja, po trzech iui i stymulacjach na clo z pięknej owu przed, po zostało mi pół roku z torbielami i brakiem owu.... a dzidzi ani widu ani słychu... czasem może lepiej zrobić iui na naturalnej owu tak jak Pyreczka kiedyś pisała....
Zycze ci zebys po powrocie owulacji strzelila naturalsa...a M zrozumie. Daj mu troche czasu...

spokojnie, stres C moze zaszkodzic :)
mialam na mysli te zarodki, ktore sie zaplodnily a nie te ktore naturalnie nie przetrwaly. Co z nimi wtedy?

Chcialabym miec taki problem, ze mam "za duzo zarpdkow" do wykorzystania i czekajacych na mnie "w zamrazarce". Jest ogromny odsetek dziewczyn, ktorym nie udaje sie zamrozic nic i to jest tragedia.
Zarodkow zabic czy wyrzucic od tak, dla wlanego widzimisie nie mozna (wbrew temu co rzadzacy probuja ludziom wcisnac). Jesli juz pewna jestes, ze ich nie wykorzystasz to mozesz oddac je do adopcji, albo do uzytku laboratorium.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Wlasnie dostalam @ i teraz termin kolejnej, tzn testowania wypada na 24.12!! [emoji173] No nie ma bata musi byc prezent pod choinke dla mnie i calej rodziny :D

Wlasnie dziewczyny, bo ja dzis pierwszy raz chyba w zyciu dostalam @ bez poprzedzajacych plamien i nie wiem czy juz zaznaczac 1 dc, bo niby juz jest zywa krew ale jest jej malo (wkladka wystarczy)? Czy Wy zaznaczacie 1dc jak juz tylko zobaczycie choc troche krwi czy czekacie az sie rozkreci i bedzie cieklo i np bolal brzuch?

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
No ja tak mam zawsze pierwszego dnia ze wkładka wystarczy. No to jak tak wypada to prezent musi byc morowany!!![emoji3] [emoji4]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry