reklama
Anett: poczekaj, niebawem będziesz w ciąży. Przy odrobinie szczęścia zostanie Ci to oszczędzone na sam koniec, przy mniejszej: zaczniesz puchnąć w połowie. Hormony, hormony, hormony. Także przestań być przerażona bo uwierz : właśnie o tym marzysz)))
adunnnia90
Fanka BB :)
My jedziemy do wroclawia na jarmark swiateczny[emoji4]no a jak M ma słabe nasienie to dają na polepszenie rozne leki. my dzis knajpka tajska i kinoKurde to takie mi sie wydaje troche na siłe, zamrazaja zarodki a potem co z nimi robia? wszystkich nie transferuja to co je wyrzucaja? no nie wiem. chociaz jak IUI sie nie powiedzie to nie wiem czy nie zaczne myslec o invitro.. omja kolezanka miala i brala po 20 tabletek dziennie, sterydy jakies full tego, napuchnieta, wykonczona psychicznie i fizycznie a jak sie nie udalo to zalamka taka az na terapie musiala isc i tak sie przestraszylam tego in vitro.
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
adunnnia90
Pewnie proboj 4 razy nikt Ci nie zabroni. Uda sie zobaczysz[emoji4] trzymam kciuki
My tez 4 razy spróbujemy chociaz mam cicha nadzieje ze 4 nie bedzie nam potrzebny [emoji3] a co trzeba wierzyć!!!
katharina203
PadlamRozbijają skorupki i robią jajecznicę dla embriologów, lekarzy i pacjentek Klinik... Coś ludzie muszą jeść...
o i to brzmi juz dobrze - dzieki za odpowiedzMożesz też swoje zarodki przekazać innym parom, które nie mają juz jak pobrac swojego materiału genetycznego.
ja tezPewnie proboj 4 razy nikt Ci nie zabroni. Uda sie zobaczysz[emoji4] trzymam kciuki
My tez 4 razy spróbujemy chociaz mam cicha nadzieje ze 4 nie bedzie nam potrzebny [emoji3] a co trzeba wierzyć!!!
reklama
Podziel się: