reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Możesz też swoje zarodki przekazać innym parom, które nie mają juz jak pobrac swojego materiału genetycznego.

reklama
no a jak M ma słabe nasienie to dają na polepszenie rozne leki. my dzis knajpka tajska i kino :) Kurde to takie mi sie wydaje troche na siłe, zamrazaja zarodki a potem co z nimi robia? wszystkich nie transferuja to co je wyrzucaja? no nie wiem. chociaz jak IUI sie nie powiedzie to nie wiem czy nie zaczne myslec o invitro.. omja kolezanka miala i brala po 20 tabletek dziennie, sterydy jakies full tego, napuchnieta, wykonczona psychicznie i fizycznie a jak sie nie udalo to zalamka taka az na terapie musiala isc i tak sie przestraszylam tego in vitro.
My jedziemy do wroclawia na jarmark swiateczny[emoji4]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Adunnnia to proszę mi pomachać z rynku:) Gdyby nie to, że mój małż dziś 2 zmiana to byśmy się gdzieś minęły:)

Adunnnia, a ja właśnie jestem z Wrocławia i mogę powiedzieć że Jarmark w tym roku jest przepiękny! :-)

Vadera, z Wrocka jesteś?

reklama
Do góry