reklama
Anett: poczekaj, niebawem będziesz w ciąży. Przy odrobinie szczęścia zostanie Ci to oszczędzone na sam koniec, przy mniejszej: zaczniesz puchnąć w połowie. Hormony, hormony, hormony. Także przestań być przerażona bo uwierz : właśnie o tym marzysz)))
adunnnia90
Fanka BB :)
My jedziemy do wroclawia na jarmark swiateczny[emoji4]no a jak M ma słabe nasienie to dają na polepszenie rozne leki. my dzis knajpka tajska i kino Kurde to takie mi sie wydaje troche na siłe, zamrazaja zarodki a potem co z nimi robia? wszystkich nie transferuja to co je wyrzucaja? no nie wiem. chociaz jak IUI sie nie powiedzie to nie wiem czy nie zaczne myslec o invitro.. omja kolezanka miala i brala po 20 tabletek dziennie, sterydy jakies full tego, napuchnieta, wykonczona psychicznie i fizycznie a jak sie nie udalo to zalamka taka az na terapie musiala isc i tak sie przestraszylam tego in vitro.
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
adunnnia90
Pewnie proboj 4 razy nikt Ci nie zabroni. Uda sie zobaczysz[emoji4] trzymam kciuki
My tez 4 razy spróbujemy chociaz mam cicha nadzieje ze 4 nie bedzie nam potrzebny [emoji3] a co trzeba wierzyć!!!
katharina203
PadlamRozbijają skorupki i robią jajecznicę dla embriologów, lekarzy i pacjentek Klinik... Coś ludzie muszą jeść...
o i to brzmi juz dobrze - dzieki za odpowiedz myslalam ze ich sie pozbywajaMożesz też swoje zarodki przekazać innym parom, które nie mają juz jak pobrac swojego materiału genetycznego.
ja tez jestem pelna nadziei ze uda sie teraz za 2 razemPewnie proboj 4 razy nikt Ci nie zabroni. Uda sie zobaczysz[emoji4] trzymam kciuki
My tez 4 razy spróbujemy chociaz mam cicha nadzieje ze 4 nie bedzie nam potrzebny [emoji3] a co trzeba wierzyć!!!
reklama
Podziel się: