reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Adunia czyli wtedy juz zaznaczasz 1dc mimo ze tylko wkladka starczy tak?

Nouvelle dzieki za rady. Ja wlasnie jestem po pierwszej nieudanej iui i w tym cyklu robie sobie przerwe od stumulacji (to takze decyzja lekarza). Wyobrazam sobie przez co przechodzicie w domu, to jest ogromny test dla zwiazku. Zycze Ci duzo sily i oby Wam los juz wkrotce wynagrodzil to cierpienie!

Dlatego wlasnie pisalam wczesniej ze coraz mnie wierze w tego Boga... Skoro jest taki sprawiedliwy to dlaczego najpierw daje dzieci do patologicznych rodzin (bo przeciez narkomanki i dziwki zachodza jak za pstryknieciem czarodziejska rozdzka) a potem dopiero po dlugich latach cierpienia do kochajacych sie normalnych rodzin?

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Adunia czyli wtedy juz zaznaczasz 1dc mimo ze tylko wkladka starczy tak?

Nouvelle dzieki za rady. Ja wlasnie jestem po pierwszej nieudanej iui i w tym cyklu robie sobie przerwe od stumulacji (to takze decyzja lekarza). Wyobrazam sobie przez co przechodzicie w domu, to jest ogromny test dla zwiazku. Zycze Ci duzo sily i oby Wam los juz wkrotce wynagrodzil to cierpienie!

Dlatego wlasnie pisalam wczesniej ze coraz mnie wierze w tego Boga... Skoro jest taki sprawiedliwy to dlaczego najpierw daje dzieci do patologicznych rodzin (bo przeciez narkomanki i dziwki zachodza jak za pstryknieciem czarodziejska rozdzka) a potem dopiero po dlugich latach cierpienia do kochajacych sie normalnych rodzin?

Dokladnie my juz do kosciola co niedziele przestalismy chodzić... Tak wtedy juz licze 1 dzien wiec spokojnie tez mozesz liczyć tez [emoji4] piękny ten jarmark w tym wroclawiu [emoji3] super [emoji2]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Bertha, Vadera, Ludek kupiliśmy sobie dzisiaj na jarmarku piernika w kształcie podkowy z ogromnym napisem NA SZCZĘŚCIE otworzymy i go zjemy jak nam to szczęście przyniesie mamy nadzieje ze juz nie długo :-) wrażenia super :-)

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Rozkrecila sie juz na maxa @, wiec uznaje ze wczoraj byl taki lekki 1dc, czyli zostaje termin testowania na Wigilie :D

Zuzik mozesz mnie wpisac - testowanie 24.12... To juz 24 cykl staran [emoji33] I juz 2 lata na tym forum, ja nie wiem kiedy to zlecialo :)

LISTOPAD

28 - Beti - ciążowa wizyta kontrolna
28 -
M26 - przywitanie z synkiem
29 - Pyreczka - ciążowa wizyta kontrolna
29 - anett96 - beta hcg

GRUDZIEŃ

01 - katharina - ciążowa wizyta kontrolna
23 - luczija - ciążowa wizyta kontrolna
24 - Cassiah - test ciążowy
28 - vadera - przywitanie z córeczką

Ostatnia edycja:
Cassiah, śmiało można wpisywać pierwszy dzień. Zasada jest taka jak potrzebujesz nawet cienkiej wkładki zn to już okres :cool2: A prezent musisz dostać przepiękny na te święta :happy: Ja jeszcze marzę o prezencie na Mikołajki :blink:

Adunnnia, fajnie że jarmark się podobał a do tego nie wróciliście z pustymi rękoma :happy:

Dziewczyny, tyle nas tu jest z Wrocławia i okolic że nawet na żywo można będzie kiedyś się spotkać :rolleyes:

reklama
Adunnnia ten piernik to za tydzień będzie niejadalny jeśli ktoś nie ma zębów ze stali:)))
Jakiś mam zjazd formy dzisiaj. Wypłata mi potrzebna, żeby ostatnie zakupy zrobić a tu tak daleko:)
Ale dziś to chyba ogólnie jest nie ten dzień, moje koty tez jakieś pozdychałe.

Do góry