reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Nigdy nie jest za późno, żeby zacząć od nowa,
żeby pójść inną droga i raz jeszcze spróbować.
Nigdy nie jest za późno, by na stacji złych zdarzeń,
złapać pociąg ostatni i dojechać do marzeń.

LISTOPAD

14 - beti - ciążowa wizyta kontrolna
14 -
anett96 - podglądanie pęcherzyków przed IUI
14 -
bertha - beta hcg
14 -
luczija - powtórka beta hcg
16 - anett96 - IUI
17 - katharina - wynik testu Pappa
18 - Pyreczka - I badania prenatalne
20/22 - Paulka - beta hcg
22 - luczija - wizyta kontrolna u gina
23 - Cikulinka - beta hcg
23 - cassiah - beta hcg
23 - kamisia - pierwsze badania prenatalne
24 - vadera - ciążowa wizyta kontrolna
28 - M26 - przyjęcie do szpitala
29 - M26 - przywitanie z synkiem
29 - Pyreczka - ciążowa wizyta kontrolna

GRUDZIEŃ

01 - katharina - ciążowa wizyta kontrolna
28 - vadera - przywitanie z córeczką

luczija po cichutko gratuluję, pozom hcg piękny więc kciuki za piękny przyrost. mnie bolał brzuch na początku ciąży ale nie były to jakieś bóle żebym musiała brać tabl przeciwbólowe. pamiętaj że tam wszystko się zmienia:)

kciuki za dzisiejsze wizyty testowania.
udanego dnia dla wszytskich:biggrin2:

Hej, ja juz oddałam krew na betę, wyniki bedą ok 16-tej...
Dzisiaj na Facelle wyszedł mi miiiiikro cien. Na zdjęciu nie widać. Nie wiem co te testy robią, jednego dnia mikro cien, drugiego biało.. beta wyjaśni wszystko.

Bertha, Luczija kciuki za dzisiejsze bety &&& !!!

Mam pytanie dziewczyny ktore byly stymylowane pewnie wiedza - skoro mialam 2 pecherzyki ale jeden pekł we wtorek a drugi w piatek to od ktorej owulacji mam liczyc 14 dni do terminu @? :/

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Witam. U mnie klapa dzidzi nie będzie na 100%. Przyszły cykl sobie odpuszczam bo robię HSG (na własną prośbę). Robiłam już ponad 3 lata temu i jeden-lewy był zatkany, ale kontrast go udrożnił. Boję się trochę że po tych 3 latach znowu się "zapchał" więc wolę zrobić ponownie HSG,tym bardziej, że już 3 miesiąc mam owulacje z lewego...
Dziewczyny dzisiaj testujące - trzymam kciuki :)

reklama
Kciukasy &&&& za dzisiejsze wizytowanie!

Luczija Ty lepie nie mdlej a się przyzwyczaj, przed Tobą częste pobierania krwi:) Co do bólu to bardzo często ból idzie z jajnika, z którego poszło jajco. To wchłaniają się resztki (tak mi to kiedyś tłumaczono).

Do góry