reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Dziewczyny pomocy! czy IUI nie powinna byc 36-40 godz po zastrzyku? tak wyczytalam a dzis mi lekarka powiedziala ze 24 godz po i umówiła na jutro czyli po 24 godz. to nie za wczesnie?! :(

Dziękuje za kciuki!! Sprawdzam czy nie ma wyników co 15 min.. ale do 16-tej jeszcze troche czasu ;)

Bertha, Luczija kciuki za dzisiejsze bety &&& !!!

Mam pytanie dziewczyny ktore byly stymylowane pewnie wiedza - skoro mialam 2 pecherzyki ale jeden pekł we wtorek a drugi w piatek to od ktorej owulacji mam liczyc 14 dni do terminu @? :/

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
Wg mnie od drugiej bo drugie ciałko żółte bedzie wytwarzać porcje progesteronu i dopiero jak "wygaśnie" i progesteron spadnie to przyjdzie potencjalnie @. Ale oby nie przyszła!! :)

Dziewczyny pomocy! czy IUI nie powinna byc 36-40 godz po zastrzyku? tak wyczytalam a dzis mi lekarka powiedziala ze 24 godz po i umówiła na jutro czyli po 24 godz. to nie za wczesnie?! :(

Ja osobiście wolałabym po 24h robić IUI, zeby nie było tak ze pecherzyk postanowi pęknąć wczesniej i IUI po 36h byłoby juz za pozno.

Lepiej wcześniej niż później. Pamietaj, że plemniory żyją dłużej i mogą poczekać. Czego niestety nie można powiedzieć o jajcu. Także luzik, lekarka pewnie podejrzewa, że może owu przyjść wcześniej i woli nie ryzykować.

Anetta najczesciej jajeczko peka po 36 h od zastrzyku ale moze sie zdarzyc tak ze peknie juz po 24 h, wiec lekarka znajac Ciebie i majac przed soba Twoje wyniki badania pewnie doszla do wniosku ze moze peknac wczesniej. Najwyzej nastepnego dnia "poprawcie" jeszcze naturalnie :)

Bertha ale cisnienie nam robisz! :)

A ja dzis sie milo zaskoczylam kolejny raz - Duphaston 2 op. na recepte jest u nas bezplatny :) Tak samo jak wczesniej Clo :)

Anetta najczesciej jajeczko peka po 36 h od zastrzyku ale moze sie zdarzyc tak ze peknie juz po 24 h, wiec lekarka znajac Ciebie i majac przed soba Twoje wyniki badania pewnie doszla do wniosku ze moze peknac wczesniej. Najwyzej nastepnego dnia "poprawcie" jeszcze naturalnie :)

Bertha ale cisnienie nam robisz! :)

A ja dzis sie milo zaskoczylam kolejny raz - Duphaston 2 op. na recepte jest u nas bezplatny :) Tak samo jak wczesniej Clo :)

Cassiah - a gdzie Ty masz te leki darmowe? Miasto poproszę :)

Anett ja mieszkam w Chorwacji :) Oni maja bardzo niski przyrost naturalny, ujemny wrecz, wiec chyba to ich sposob na walke z nieplodnoscia ;) Takze iui jest darmowe i invitro do 6 prób :)

reklama
Do góry