reklama
G
gość_forum
Gość
Aneta ja miałam 36 i było idealnie, 24 to za mało chyba [emoji53]
Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom
bertha
Fanka BB :)
Dziękuje za kciuki!! Sprawdzam czy nie ma wyników co 15 min.. ale do 16-tej jeszcze troche czasu
Ja osobiście wolałabym po 24h robić IUI, zeby nie było tak ze pecherzyk postanowi pęknąć wczesniej i IUI po 36h byłoby juz za pozno.
Wg mnie od drugiej bo drugie ciałko żółte bedzie wytwarzać porcje progesteronu i dopiero jak "wygaśnie" i progesteron spadnie to przyjdzie potencjalnie @. Ale oby nie przyszła!!Bertha, Luczija kciuki za dzisiejsze bety &&& !!!
Mam pytanie dziewczyny ktore byly stymylowane pewnie wiedza - skoro mialam 2 pecherzyki ale jeden pekł we wtorek a drugi w piatek to od ktorej owulacji mam liczyc 14 dni do terminu @? :/
Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
Dziewczyny pomocy! czy IUI nie powinna byc 36-40 godz po zastrzyku? tak wyczytalam a dzis mi lekarka powiedziala ze 24 godz po i umówiła na jutro czyli po 24 godz. to nie za wczesnie?!
Ja osobiście wolałabym po 24h robić IUI, zeby nie było tak ze pecherzyk postanowi pęknąć wczesniej i IUI po 36h byłoby juz za pozno.
Cassiah
Anetta najczesciej jajeczko peka po 36 h od zastrzyku ale moze sie zdarzyc tak ze peknie juz po 24 h, wiec lekarka znajac Ciebie i majac przed soba Twoje wyniki badania pewnie doszla do wniosku ze moze peknac wczesniej. Najwyzej nastepnego dnia "poprawcie" jeszcze naturalnie
Bertha ale cisnienie nam robisz!
A ja dzis sie milo zaskoczylam kolejny raz - Duphaston 2 op. na recepte jest u nas bezplatny Tak samo jak wczesniej Clo
A ja dzis sie milo zaskoczylam kolejny raz - Duphaston 2 op. na recepte jest u nas bezplatny Tak samo jak wczesniej Clo
Cassiah - a gdzie Ty masz te leki darmowe? Miasto poproszęAnetta najczesciej jajeczko peka po 36 h od zastrzyku ale moze sie zdarzyc tak ze peknie juz po 24 h, wiec lekarka znajac Ciebie i majac przed soba Twoje wyniki badania pewnie doszla do wniosku ze moze peknac wczesniej. Najwyzej nastepnego dnia "poprawcie" jeszcze naturalnie
Cassiah
Anett ja mieszkam w Chorwacji Oni maja bardzo niski przyrost naturalny, ujemny wrecz, wiec chyba to ich sposob na walke z nieplodnoscia Takze iui jest darmowe i invitro do 6 prób
reklama
Podziel się: