reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    294
Aniko super wiadomości:-) :)

Zuzik nienormalny nie jest ten co kupił, nienormalni są ci co się/nas sprzedali za 500zł !!!!
albo darmowe leki:
przychodzi kobieta do apteki wybiera recepty, techniczka nabija na kasę leki mówi: do zapłaty 220 zł z groszami. babka oczy wielkie: przecież to recepty mojego ojca, on ma ponad 80 lat. ma za darmo. techniczka: ale na receptach nie ma leków z listy leków darmowych. babka: to jest jakaś lista w tv mówili ze dla osób powyżej 75 r. ż. leki za darmo, nawet nie mam pieniędzy. i jak ja to wyjaśnię ojcu, on taki zadowolony że po raz pierwszy dostanie coś od państwa za darmo...
kolejna sytuacja
kobieta: dlaczego tyle za te leki, mi się należy za darmo mam 78 lat. techniczka pokazuje paragon: ma pani na recepcie tylko jeden lek z listy leków darmowych, ten za 7 zł, ale już za ten drugi msi pani zapłacić 86 z groszami. cała kolejka w aptece w śmiech...
nie wymyśliłam, z życia wzięte.
Może złego słowa użyłam...ale o to mi chodziło o czym piszesz

reklama
Co do tego co nas otacza nawet się nie odwołam bo wolę nie pisać tutaj samych *****.
Aniko to już.. Jak to zlecialo!! Pola czekamy!
Vadera ile Twoja Akrobatka waży?

Co do tego co nas otacza nawet się nie odwołam bo wolę nie pisać tutaj samych *****.
Aniko to już.. Jak to zlecialo!! Pola czekamy!
Vadera ile Twoja Akrobatka waży?

Szacunkowo 870g. Także pół kilo nas wyprzedzacie:) Wzrostowo niestety nie wiem bo nie dało rady. W każdym bądź razie na wypisie nie widzę:)

Kath: ja mam nadzieję, że Ty piszesz o tym kopaniu w pierwszej osobie? :p

reklama
Daj każdemu dniu szansę stania się najpiękniejszym w całym Twoim życiu!

WRZESIEŃ

Jeszcze tylko 2 dni do spotkania Aniki z Polą :)

25 - Anika - przywitanie z Polą
26 - omatko - wizyta u gina

PAŹDZIERNIK

01 - bertha - test ciążowy
03 - omatko - wizyta u gina
04 - bertha - przewidywany termin @
05 - kath - wizyta kontrolna ciążowa
12 - omatko - wizyta u gina

LISTOPAD
GRUDZIEŃ

Do góry