reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Aniko mam nadzieję, że ludzie się otrząsną, zwłaszcza młodzi. bo na razie pozwalamy aby decydowały o nas kobiety po menopauzie i samotny facet...

reklama
Madzia - czytałam ten artykuł wczoraj, śledzę całymi dniami to co się dzieje. Przecież to jest tragedia. :-( najgorsze jest to że dziś Ci co są przeciwni w Sejmie, swoje rodziny będą wysyłać za granice. Ich stać, nawet na 50 kursów, a co mają powiedzieć pary które zaciagaja kredyt na jeden jedyny raz. Brak mi słów. :-(

Nou - trzymaj się kochana :-)

Kredko - jak po wakacjach?

Daj każdemu dniu szansę stania się najpiękniejszym w całym Twoim życiu!

WRZESIEŃ

Jeszcze tylko 1 dzień do spotkania Aniki z Polą

25 - Anika - przywitanie z Polą
26 - omatko - wizyta u gina

PAŹDZIERNIK

01 - bertha - test ciążowy
03 - omatko - wizyta u gina
04 - bertha - przewidywany termin @
05 - kath - wizyta kontrolna ciążowa
12 - omatko - wizyta u gina

LISTOPAD
GRUDZIEŃ

Ogladam tvn o bad prenatalnych...ze jak wejdzie ta ustawa o aborcji to jak w czasie badan prenatalnych wyjdzie jakas wada to zaden lekarz nie podejmie sie operacji bo w razie ewentualnego zgonu grozi mu 2 lata wiezenia. To jest masakra jakas.Ogolnie to nie wiem co bedzie dalej z kobietami w ciazy ale bardzo sieboje...

Dziewczyny :)

Ja tu nie po to by monolog wyglaszac:D
Bardziej żeby napisać, że co jakiś czas wpadam i poczytuje po parę stron. Także pi razy drzwi wiem co się dzieje u Was:)

Kath, przesyłka do Ciebie niestety wyjdzie dziś, bo okazało się ze zamknęli mi agencje pod domem i musze lecieć na poczte, która jest trochę dalej - wczoraj już nie ogarnęłam, przepraszam.

Anikooooooo !
Tys tu teraz najważniejsza!
Ty i Twoja Pola:) Trzymam mocno za Was kciuki, żeby wszystko poszło zgodnie z planem, bez nerwów, abyście mogli we trójkę cieszyć się sobą, zdrowiem i przepięknymi wzruszajacymi momentami które są przed Wami.
Jesteście pięknym dowodem na to, że warto walczyć, Wasz happy end juz jutro ! Chyba sobie porycze ze szczęścia :)

Kath Ty niedowiarku nasz pesymistyczny- tak Cię zapamiętałam na początku. Zobacz ile siły w Tobie drzemie! Szok! Jak Ty walczysz! Gratuluje i wiem ze będzie wszystko dobrze:)

Magda, ciazowko :) kiedy Twoje dziecię opuszcza brzuszek?
Musze sobie w głowie zakodowac!:) ciepło o Was mysle:)

No nie dam rady teraz napisać do każdej z Was choćbym chciała.

Vadera gdzie planujesz rodzic? W którym szpitalu?

Kredeczko jak u Was zdrówko? Czytałam co się stało... jest lepiej?

Jeny wpadnę do Was po południu, bo wczoraj zajeto mi komputer, a z telefonu pisze się rok.

Pędzimy z Sarna zaraz pływać.
Smaramy i kaszlemy, ale może inhalacje solankowe nas postawią na nogi. Oby!

Do pozniej Kochane:)

A co do tej ustawy. ...
Myślicie że strzela sobie tak w kolano? Boje się owszem bo to chorzy ludzie, ale czy aż tak ? Co za świat..
Planuje druga ciaze. Będę zaczynać od zera, bo nie mam mrozakow. Strach się bać. ..

Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom

Witaj Niebajko!
Szczerze mówiąc to nie wiem jeszcze... Każdy szpital coś. Jest mozliwość, że zdecyduję jak zacznę rodzić:p
Na dzień dzisiejszy wacham się między Brochowem i Klinikami a jak ognia unikać będę Borowskiej. Chociaż to takie odczucia mi zostały po głupim czytaniu komentarzy o szpitalach zamiast przeczytać tylko stopnie R danych jednostek:/

Niebajko nie przejmuj sie ta przesylka...jestem ci o tak bardzo wdzieczna za pomoc...
Dla mojej kropeczki staram się walczyc i przezwyciezac kazde niepowodzenie...dostalam nakaz lezenia od lekarza...nudzi mi sie ale jakos musze dac rade...no i z utesknieniem czekam jak za 2 miesiace wroci moj M...
Zdowka zycze Sarence i zeby te inhalacje wam pomogly...milego plywania...

reklama
Niebajko bywaj czesciej i ucaluj sarenke:-*

Aniko moje mysli z Toba i Polusia:-) czekam z niecierpliwoscia na info od Was:-* :-* :-*

A ja dzisiaj kupilam folik w aptece:-) bo stwierdzilam ze jak mamy przyspieszyc to od jutra koniec suplementowej przerwy i wracam do codziennej porcji pilek:-) i takie dziwne uczucie mnie ogarnelo ze za jak wszystko pojdzie wg planu to w styczniu przylatujemy na pierwsza wizyte:-)

Do góry