reklama
kredka82
Fanka BB :)
No w koncu Was nadrobilam:-)
Kath rozwalasz system:-) w pozytywnym tego slowa znaczeniu;-) doczekasz sie wszystkiego zobaczysz:-)
Aniko mam ciary na sama mysl:-) juz nie moge sie doczekac zdjec poli:-)
M26 no wlasnie tez mialam komentarz o pisiorach dodac ale by mi caly wykropkowali wiec szkoda czasu... zycze im zeby na wlasnej skorze doswiadczyli to o czym decyduja nie majac pojecia. Bo jakby ktoregos corke zgwalcili w wieku 13 lat i by zaszla w ciaze ciekawe co by zrobili... juz nie mowiac ze piepszony kaczor nawet nie ma swoich dzieci a pociaga za wszystkie sznurki. No i jezeli to uchwala to musze jak najszybciej temat czech ogarnac bo boje sie ze ceny podniosa...
Vadera jak kotek?
Niebajko no czekamy na monolog co u Ciebie:-*
Madzia jak sie czujesz?
Marzen kamisia zuzik i reszte bandy pozdrawiam i caluje wciaz z pl:-) jutro wracamy..
Kath rozwalasz system:-) w pozytywnym tego slowa znaczeniu;-) doczekasz sie wszystkiego zobaczysz:-)
M26 no wlasnie tez mialam komentarz o pisiorach dodac ale by mi caly wykropkowali wiec szkoda czasu... zycze im zeby na wlasnej skorze doswiadczyli to o czym decyduja nie majac pojecia. Bo jakby ktoregos corke zgwalcili w wieku 13 lat i by zaszla w ciaze ciekawe co by zrobili... juz nie mowiac ze piepszony kaczor nawet nie ma swoich dzieci a pociaga za wszystkie sznurki. No i jezeli to uchwala to musze jak najszybciej temat czech ogarnac bo boje sie ze ceny podniosa...
Vadera jak kotek?
Madzia jak sie czujesz?
Marzen kamisia zuzik i reszte bandy pozdrawiam i caluje wciaz z pl:-) jutro wracamy..
MagdaM33
kredeczko super że już jesteś
dziękuję, że pytasz czuję się dobrze
co do tematu posiorów, dziś słyszałam że w nowej ustawie o ivf jest zapis że kto wyhoduje zarodek poza ciałem kobiety będzie zagrożony karą pozbawienia wolności
zamieszczam link do wywiadu z prof Dębskim czytałam ze łzami w oczach Link do: Dębski: Prowadziłem ciążę po in vitro w rodzinie biskupa. Jak to ich dotyczy, nagle zmieniają poglądy
dziękuję, że pytasz czuję się dobrze
co do tematu posiorów, dziś słyszałam że w nowej ustawie o ivf jest zapis że kto wyhoduje zarodek poza ciałem kobiety będzie zagrożony karą pozbawienia wolności
zamieszczam link do wywiadu z prof Dębskim czytałam ze łzami w oczach Link do: Dębski: Prowadziłem ciążę po in vitro w rodzinie biskupa. Jak to ich dotyczy, nagle zmieniają poglądy
anika11
Magda mam ten sam stan po przeczytaniu artykułu wklejonego przez Ciebie...
Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom
vadera
No w koncu Was nadrobilam:-)
Vadera jak kotek?
Madzia jak sie czujesz?
Nadal walczy, choć nie wiem skąd bierze siły. Nie będę zapeszać pozytywami na razie bo jest ich za mało. Z racji braku możliwości wkłucia się w żyły muszę robic kroplówki podskórne. A skórę ma jak papier i tak samo się drze. Normalnie zaczynam mieć koszmary po nocach... Ale już wiem, że jak da radę to go nie oddam... Mamy jakby nie było deficyt jednego ogona a ciężarnej chyba mąż z domu nie wyrzuci?
vadera
Artykuł nie pochodzi z jakiegoś mega pewnego źródła, ale i tak mnie przeraził. Tak może wygladać nasza rzeczywistość...
Link do: Co przyniósł Salwadorowi całkowity zakaz aborcji?
Link do: Co przyniósł Salwadorowi całkowity zakaz aborcji?
Kath wysłałam, powinno być w poniedziałek- daj znać jak dojdzie.
Do mnie dziś zawitała @ a wraz z nią wisielczy humor... ;( ryczę od rana... dobrze, że mam duże okulary przeciwsłoneczne i tak na poczcie patrzyli na mnie jak na wariatkę no bo przecież kto normalny wchodzi do pomieszczenia w ciemnych okularach.... a jeszcze jak czytam wasze posty odnośnie tej ustawy i naszej przyszłości to w ogóle nie mam ochoty już na nic bo nie wiem co my wtedy zrobimy... ;( jestem załamana... a jeszcze na dodatek gdzie się nie obrócę to ciężarne albo matki z dziećmi... a mi wtedy jeszcze bardziej ryk się włącza...
Do mnie dziś zawitała @ a wraz z nią wisielczy humor... ;( ryczę od rana... dobrze, że mam duże okulary przeciwsłoneczne i tak na poczcie patrzyli na mnie jak na wariatkę no bo przecież kto normalny wchodzi do pomieszczenia w ciemnych okularach.... a jeszcze jak czytam wasze posty odnośnie tej ustawy i naszej przyszłości to w ogóle nie mam ochoty już na nic bo nie wiem co my wtedy zrobimy... ;( jestem załamana... a jeszcze na dodatek gdzie się nie obrócę to ciężarne albo matki z dziećmi... a mi wtedy jeszcze bardziej ryk się włącza...
katharina203
Nou bardzo ci dziekuje...to co ty dzis przezywasz przezywalam rowniez ja jeszcze niedawno...wiem co czujesz...bardzo ci wspolczuje...naprawde nie macie szans na in vitro? Mam nadzieje ze uda ci sie zajsc naturalnie pomimo wiatru w oczy...Kath wysłałam, powinno być w poniedziałek- daj znać jak dojdzie.
reklama
katharina203
Przeczytaj Potęgę Podswiadomosci...Kath nie ma problemu, cieszę się, że mogę pomóc. My niestety na ivf przy dobrych wiatrach będziemy mogli sobie pozwolić dopiero za rok... ;( na razie liczę i może jestem w tym naiwna na te zioła, że one zdziałają cuda...
Podziel się: