reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Kath, beta rośnie, więc bardzo dobrze!:) Mnie nie kazali badać prg, bo on tak jak dziewczyny piszą, wyrzucany jest pulsacyjnie i może się okazać, że godzinę później czy wcześniej miał całkiem inną wartość.
Co do aptt, to jest to wskaźnik krzepliwosci krwi - Ty masz poniżej norm (ja też), co oznacza, że masz gęstą krew i raczej nadkrzepliwość, co nie jest fajne, bo włąsnie stąd mogą (ale nie muszą!) być skłonności do zakrzepów i plamień. Bierzesz acard?

Beti kochana:( bardzo mi przykro, że się nie powiodło, ale bardzo Cię proszę, byś potraktowała to jako "pierwsze koty". a klasą zarodków, to Ty się absolutnie nie przejmuj! statystyki swoje, życie swoje! moj zarodek 4aa nie chciał z nami zostać, a 3cc (!!!) za moment się urodzi - tyle odnośnie "lepszych" kropków.
porażka boli, tym bardziej, jak się tyle człowiek stara i niesie na swych ramionach taki bagaż doświadczeń - ale nie odpuszczaj! dzisiaj sobie popłacz, a jutro głowa do góry, pierś do przodu. czekaj na @, od 2dc większe dawki estradiolu dla endo, wino, orzechy, olej lniany i działaj! masz zarodki - nie chcesz ich przecież zostawić na zimowisku - u Ciebie bedzie im lepiej :**
ściskam Cię mocno!
Tak biore akard...

reklama
no to bardzo dobrze. ja całą ciążę jestem na zastrzykach przeciwzakrzepowych.
ile ten Twój prg wynosi? z jakiej wartosci spadł? duze masz dawki leków, więc spokoj, spokoj, spokoj..

no to bardzo dobrze. ja całą ciążę jestem na zastrzykach przeciwzakrzepowych.
ile ten Twój prg wynosi? z jakiej wartosci spadł? duze masz dawki leków, więc spokoj, spokoj, spokoj..
Najpierw mial 25 potem 40 potem co krwawilam to mialam 30 a teraz 29...
Boje sie poprostu ze zobacze krew i bedzie poronienie...

Ale co teraz lepiej zrobić obrazu crio, czy cykl odczekać aż to endo się zregeneruje? Jak było u was?

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie była.ciąża na chwilę i strata, więc musiałam odczekać dwa pełne cykle,ale gdybym nie musiała,poszlabym za ciosem. Zawsze przeciez mozna odwołać crio, jeśli Endo będzie się kiepsko zapowiadac. Przemysl to na spokojnie :*

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

No i pisałam do gina czy leki odstawić a on do mnie ze za dwa dni [emoji44][emoji44][emoji44][emoji44][emoji44]
Po co je brać jeszcze dwa dni skoro ciąży nie ma?????

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Beti, mi też nie badano Endo w dniu transferu.
Ale podanie zarodków było w czasie usg , tak?

Chodziło mi o to, ze jak gin miejscowy będzie widział, ze endo nie rośnie,to w ogóle żadnego wyznaczenia terminu crio nie robić.

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry