reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    294
Kath, beta rośnie, więc bardzo dobrze!:) Mnie nie kazali badać prg, bo on tak jak dziewczyny piszą, wyrzucany jest pulsacyjnie i może się okazać, że godzinę później czy wcześniej miał całkiem inną wartość.
Co do aptt, to jest to wskaźnik krzepliwosci krwi - Ty masz poniżej norm (ja też), co oznacza, że masz gęstą krew i raczej nadkrzepliwość, co nie jest fajne, bo włąsnie stąd mogą (ale nie muszą!) być skłonności do zakrzepów i plamień. Bierzesz acard?

Beti kochana:( bardzo mi przykro, że się nie powiodło, ale bardzo Cię proszę, byś potraktowała to jako "pierwsze koty". a klasą zarodków, to Ty się absolutnie nie przejmuj! statystyki swoje, życie swoje! moj zarodek 4aa nie chciał z nami zostać, a 3cc (!!!) za moment się urodzi - tyle odnośnie "lepszych" kropków.
porażka boli, tym bardziej, jak się tyle człowiek stara i niesie na swych ramionach taki bagaż doświadczeń - ale nie odpuszczaj! dzisiaj sobie popłacz, a jutro głowa do góry, pierś do przodu. czekaj na @, od 2dc większe dawki estradiolu dla endo, wino, orzechy, olej lniany i działaj! masz zarodki - nie chcesz ich przecież zostawić na zimowisku - u Ciebie bedzie im lepiej :**
ściskam Cię mocno!
Tak biore akard...

reklama
no to bardzo dobrze. ja całą ciążę jestem na zastrzykach przeciwzakrzepowych.
ile ten Twój prg wynosi? z jakiej wartosci spadł? duze masz dawki leków, więc spokoj, spokoj, spokoj..

no to bardzo dobrze. ja całą ciążę jestem na zastrzykach przeciwzakrzepowych.
ile ten Twój prg wynosi? z jakiej wartosci spadł? duze masz dawki leków, więc spokoj, spokoj, spokoj..
Najpierw mial 25 potem 40 potem co krwawilam to mialam 30 a teraz 29...
Boje sie poprostu ze zobacze krew i bedzie poronienie...

Ale co teraz lepiej zrobić obrazu crio, czy cykl odczekać aż to endo się zregeneruje? Jak było u was?

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie była.ciąża na chwilę i strata, więc musiałam odczekać dwa pełne cykle,ale gdybym nie musiała,poszlabym za ciosem. Zawsze przeciez mozna odwołać crio, jeśli Endo będzie się kiepsko zapowiadac. Przemysl to na spokojnie :*

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

No i pisałam do gina czy leki odstawić a on do mnie ze za dwa dni [emoji44][emoji44][emoji44][emoji44][emoji44]
Po co je brać jeszcze dwa dni skoro ciąży nie ma?????

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Beti, mi też nie badano Endo w dniu transferu.
Ale podanie zarodków było w czasie usg , tak?

Chodziło mi o to, ze jak gin miejscowy będzie widział, ze endo nie rośnie,to w ogóle żadnego wyznaczenia terminu crio nie robić.

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry